Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednéd a kamasz lányod...

Elengednéd a kamasz lányod egyedül Pozsonyba nagyszabású koncertre? Kb 15 ezer ember lesz a koncerten, az unokahúgom 15 lesz jövőre.

Figyelt kérdés
2011. dec. 9. 17:54
1 2
 11/18 anonim válasza:

Koncert és koncert és ember és ember közt is van különbség, én is több nagyszabású koncerten voltam (eső 15 évesen Iron maiden koncert és lány vagyok) De akkor ott voltak a barátnőm szülei ha valami volt hívtuk egymást de nem lógtunk egymás nyakán. Szóval egy ilyen koncertem amennyire tapasztaltam, és nem az egyetlen koncertem volt ez az emberek vigyáztak egymásra, kérdezték jól vagyok e meg ilyenek. De egy diszkós vagy nem tom milyen koncert lehet hogy veszélyesebb afelől nincs tapasztalatom

L21

2011. dec. 9. 19:43
 12/18 Animegirl válasza:

Nem!

19/L

2011. dec. 9. 20:41
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem. Én 6 éve voltam 15, és a tesóm jött velem - kedvenc bandám koncertjére mentünk. Hatalmas volt!
2011. dec. 10. 00:00
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
ha menne vele az idősebb testvére vagy rokon akkor igen. A lány még kiskorú. Pozsonyban megállítják a zsaruk rájönnek nem nagy korú és mehetsz érte pozsony rendőrségre. És gondolom a lányod nem beszélli az ottani államnyelvel hogy tdjon velük beszélni
2011. dec. 11. 12:46
 15/18 anonim ***** válasza:
ha valki elkezd vele erőszakoskodni mit tesz? nemhiszem hogy akár érteni is fogja mit beszélnek hozzá. Semmiképpen nem engedném idősebb testvér vagy megbízható rokon nélkül
2011. dec. 11. 12:49
 16/18 anonim ***** válasza:
RElment végül? A koncert tegnap volt,nem?
2011. dec. 21. 21:19
 17/18 A kérdező kommentje:
nem ment el,megértette,h milyen veszélyei lehetnek egy ilyen partynak,mert ez nem falusi hakni,ahol 13 ávesek csápolnak Fluor Tomira,miért,te voltál?
2011. dec. 21. 21:45
 18/18 anonim ***** válasza:
Most nem,egy régebbin már voltam. Amugy nagyon kulturált koncerjeik vannak,rengeteg biztosnági emberrel,detektoron-motozáson át lehet csak bejutni a koncertre,és a koncert ideje alatt nem szolgálhatnak fel szeszes italt! Legalábbis ez nálunk ugy volt. Poharak csak műanyagbol,sört csak csapoltat vagy pléhdobozosdat.Mellesleg Unicef tour-on belül zajlott a koncert,ugyhogy nem engedhetnek meg maguknak semilyen malőrt. De egyedül azért én sem engedtem volna.
2011. dec. 22. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!