Van még olyan kamasz, aki Juliústól szinte minden napot egyedül tölt?
Sokszor furcsán érzem magam emiatt, de inkább meséljek hogyan alakult ki a helyzet: az uncsimék elutaztak, az osztálytársakkal nem valami jók a viszonyok, a régebbi barátaimmal pedig interneten jókat dumálunk, de hogy őszinte legyek én sem kerestem eddig a társaságukat és mostmár sokan el is utaztak.
Juliús közepéig sokat utaztam én is, de most annyira nem szeretem a magányt, hogy holnap elutazom a nagyszüleimhez. Más is van ilyen helyzetben ? Vagy esetleg felnőtt aki volt ?
Kösznök minden választ előre is !
Én gyakran vagyok egyedül. Néha jó, néha nem. Most épp jó. :)
15/l
Én nagyjából az egész nyarat egyedül töltöm. (leszámítva mikor dolgozom, de mivel itthonról dolgozom, én+1 másik alkalmazott szokott itt lenni rajtam kívül akivel nem szoktam beszélgetni, azt hiszem ez annyira nem számít.) Van néhány barátom, de én nem szoktam hívni őket hogy menjünk ide-oda, és szerencsére mostanában már ők sem nagyon. Sokkal jobban szeretek egyedül lenni, és sosem unom meg. :) (az embereket viszont elég gyorsan.)
19L
Én is sokszor vagyok itthon egyedül.Anyám elmegy dolgozni,apa már nyugdíjas,de körbe járja a fél falut-postára megy,de csak akkor,ha valami számlát felkell adni,meg elmegy a kocsmába.Én takarítani szoktam,meg gépezni,meg barátnőimmel nagynéha elmenni a szomszéd kisvárosba(amit egyszerűen imádok,nem tudok betelni vele,olyan jó hely)..:D
Viszont egyedül is szeretek lenni..:)
Hát, ami igaz az igaz, én (is) nagyon sokat unatkozom/és unatkoztam a nyári szünet alatt, de úgy, hogy EGYEDÜL, nem voltam.
Igaz, hogy mi (anyukám és én) a nagyszüleimmel lakunk, szóval teljesen egyedül soha nem vagyok. Ha nagyon meguntam itthon, akkor átmentem a szomszéd gyerekekre vigyázni, esetleg apukámékhoz (kb. 3 utcányira lakunk egymástól).
A legrosszabb az a szombat, mert ilyenkor anyukám reggel 8-tól dolgozik; van hogy 6-ig, de van, amikor 10-ig is (utazási irodában). De erre a napra is próbálok kitalálni valami elfoglaltságot: olvasok, tv-t nézek, barátnőzök, sétálok, segítek a nagymamáméknak, kitakarítok, kiteregetek, beteszem a mosást. Úgyhogy mindig találok magamnak valami elfoglaltságot!!!
13/l
ez érdekes... én utálok magamba lenni. ha nincs kivel felmenni a városba sétálni, tuti nem megyek magamba..:s meg bárhová megyek, legalább egy barátnőmet hívom magammal. nem tudom miért vagyok ilyen. egyszerűen én társaságkedvelő vagyok:D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!