Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért kerül az egyik edző?

Miért kerül az egyik edző?

Figyelt kérdés

Ősszel kezdtem sportolni, 2 edző van az egyesületnél. Mindig J-nál vagyok, ha edző foglalkozik velem. Gondoltam, G. a profibbakkal játszik. De nem, a nálam kevesebb ideje játszó gyerekekkel is iskolázik, de velem nem.

Normális vagyok, köszönök, pakolok, csinálom, amit mondanak, rendesen járok edzésre, stb.

Persze nem merem megkérdezni, hogy van-e valami baja, hisz nem is ismerjük egymást. Mi a véleményetek?

15/L (amúgy 3an vagyunk lányok edzésen)

2011. dec. 8. 21:01
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

27-28 körül van... Ma megint csak köszönt, aztán cső. Pedig volt, amikor nem volt párom, és csak álltam; de akkor sem engem hívott magához, hanem "szétszedett" egy párost. Én meg persze egyedül maradtam. :(

Nem lehet, hogy egyszerűen csak észre sem veszi, hogy létezem?

2011. dec. 15. 21:35
 22/27 anonim ***** válasza:

Figyelj!

Nem tudom mit nem értesz ezen??

Először is: etikátlan dolog bizonyos helyzetekben kikezdeni valakivel: tanár-diák, orvos-beteg, ügyvéd-védett, edző-edzett stb. és még sorolhatnánk páros esetekben.

Másodszor:

Kis korú vagy, ezért büntetés s járhatna, ha lenne köztetek valami.

Nyilván gyönyörű vagy (mert a normális férfiak a természetes szépséget szeretik és nem a cicababákat), ezért kerül.

(És még az is lehet, hogy nem akar egy15 évvel fiatalabb lányt, bár ez a férfiaknak általában nem szokott problémát okozni, de lehetnek kivételek...)

Ennyi épp elég ok hozzá.

off: amúgy milyen sportról van szó?

még mindig

a 34/N

2011. dec. 15. 21:39
 23/27 anonim ***** válasza:
Ja, és kerekítettem, mielőtt még valaki belekötne, hogy nem tudok 15-ig számolni. :o)
2011. dec. 15. 21:40
 24/27 A kérdező kommentje:
Asztalitenisz.
2011. dec. 15. 21:48
 25/27 anonim ***** válasza:
Na pláne. Full közel lenne hozzád, ha együtt játszana veled (párosban). Ha meg szembe lenne, még "rosszabb".
2011. dec. 15. 22:19
 26/27 anonim ***** válasza:
Vagy kérdezd meg J-t,hogy G-nek van-e valami baja veled?
2011. dec. 16. 15:05
 27/27 A kérdező kommentje:
Áh, az rizikós, mert valószínűleg rohadtul kibeszélnének a hátam mögött...
2011. dec. 16. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!