Miért kerül az egyik edző?
Ősszel kezdtem sportolni, 2 edző van az egyesületnél. Mindig J-nál vagyok, ha edző foglalkozik velem. Gondoltam, G. a profibbakkal játszik. De nem, a nálam kevesebb ideje játszó gyerekekkel is iskolázik, de velem nem.
Normális vagyok, köszönök, pakolok, csinálom, amit mondanak, rendesen járok edzésre, stb.
Persze nem merem megkérdezni, hogy van-e valami baja, hisz nem is ismerjük egymást. Mi a véleményetek?
15/L (amúgy 3an vagyunk lányok edzésen)
27-28 körül van... Ma megint csak köszönt, aztán cső. Pedig volt, amikor nem volt párom, és csak álltam; de akkor sem engem hívott magához, hanem "szétszedett" egy párost. Én meg persze egyedül maradtam. :(
Nem lehet, hogy egyszerűen csak észre sem veszi, hogy létezem?
Figyelj!
Nem tudom mit nem értesz ezen??
Először is: etikátlan dolog bizonyos helyzetekben kikezdeni valakivel: tanár-diák, orvos-beteg, ügyvéd-védett, edző-edzett stb. és még sorolhatnánk páros esetekben.
Másodszor:
Kis korú vagy, ezért büntetés s járhatna, ha lenne köztetek valami.
Nyilván gyönyörű vagy (mert a normális férfiak a természetes szépséget szeretik és nem a cicababákat), ezért kerül.
(És még az is lehet, hogy nem akar egy15 évvel fiatalabb lányt, bár ez a férfiaknak általában nem szokott problémát okozni, de lehetnek kivételek...)
Ennyi épp elég ok hozzá.
off: amúgy milyen sportról van szó?
még mindig
a 34/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!