Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért kerül az egyik edző?

Miért kerül az egyik edző?

Figyelt kérdés

Ősszel kezdtem sportolni, 2 edző van az egyesületnél. Mindig J-nál vagyok, ha edző foglalkozik velem. Gondoltam, G. a profibbakkal játszik. De nem, a nálam kevesebb ideje játszó gyerekekkel is iskolázik, de velem nem.

Normális vagyok, köszönök, pakolok, csinálom, amit mondanak, rendesen járok edzésre, stb.

Persze nem merem megkérdezni, hogy van-e valami baja, hisz nem is ismerjük egymást. Mi a véleményetek?

15/L (amúgy 3an vagyunk lányok edzésen)

2011. dec. 8. 21:01
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
70%
Nekem van egy tippem, de lehet, hogy nincs igazam. Szóval lehet, hogy tetszel neki és nem akar kínos helyzetbe kerülni.
2011. dec. 9. 06:51
 2/27 A kérdező kommentje:

De lehet, hogy csak unszimpatikus vagyok neki... (?) Hogy mi alapján azt nem tudom...

Várom a véleményeket.

2011. dec. 9. 21:43
 3/27 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudom, de inkább arra gondolok, hogy egy nagyon szép lány vagy, és ezt az edző is észrevette. Talán jobban is észrevette, mint kellene, és nem akar lebukni és kínos helyzetbe kerülni, és Neked sem akar kellemetlenséget. Első voltam.
2011. dec. 10. 06:47
 4/27 A kérdező kommentje:
Ha nem vagyok indiszkrét: hogyhogy ilyen korai órában válaszoltál? :)
2011. dec. 10. 18:05
 5/27 A kérdező kommentje:

És akkor fog velem valaha játszani? (Mert tökre örülnék, mert NB1es játékos...)

És más csaj meg nem tetszik neki??

2011. dec. 10. 21:26
 6/27 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Én válaszoltam eddig a kérdésedre. Egyébként mindig korán kelek. Hogy fog-e Veled játszani, és hogy más tetszik-e neki, azt nem tudom. Lehet, hogy nem azért kerül Téged, mert Te tetszel neki, de akkor miért? Oka van Rád haragudni?
2011. dec. 11. 07:12
 7/27 A kérdező kommentje:
Hát, semmi rosszat nem csináltam, úgyhogy nem. (Jut is eszembe: eléggé túlragoztam ezt a dolgot.)
2011. dec. 11. 13:13
 8/27 anonim ***** válasza:
Hogy érted, hogy túl ragoztad ezt a dolgot? Az eddigi válaszok írója vagyok.
2011. dec. 11. 13:22
 9/27 A kérdező kommentje:

Hát, hogy már van 1 ötletem (mármint hogy tetszem neki), de még mindig ezzel foglalkozom, pedig éppen van rá esély, hogy igaz legyen.

Csak ebben az esetben szerintem nyomulna -hallottunk már olyat, hogy edző/tanár hajtott egy fiatal kiscsajra :S-, ezért nem tudom, hogy mi lehet az oka annak, hogy kerül. Mondjuk örülnék, ha mások is írnának, hátha okosabb lennék.

2011. dec. 11. 18:05
 10/27 anonim ***** válasza:
Szia! Még mindig én vagyok az egyetlen válaszoló! Nem biztos, hogy nyomulna az edző, ha igazam van és tényleg tetszel neki, hiszen tudja, hogy akkor ő fázik rá, mert az állásával játszana. Ezért inkább úgy mutatja ki, hogy kerül. Ha egyszer nincs oka rá, hogy haragudjon, akkor csak azért kerül, mert tetszel neki.
2011. dec. 12. 06:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!