Mennyibe kerül a személyi edző? És hogyan működik? Naponta jön? Valaki akinek már volt írjon le mindent!
1. a helye válogatja
2. úgy, hogy ott áll melletted, és mondja mit csinálj. Ha komolyan csinálja akkor be is mutatja, sőt, még okosakat is mondd közben.
2/b. csak sajnos az edzők nagy része síkhülye, úgyhogy többnyire baromságokat mondd
3. nem "jön", mivel te mész oda a terembe ahol ő dolgozik, és ott segít.
megjegyzés: a személyi edző egy fölösleges pénzkidobás szerintem, 5 éve edzek, és soha sem volt semmilyen személyi edzőm. Az egyetlen sérülés amit ez idő alatt elszenvedtem a bemelegítés hiányából fakadt.
És hogy hogy? hát úgy, hogy minden le van írva a neten, képekkel, videókkal, anyámkínjával. Akinek minimális intelligenciája is van, az magától is meg tudja tanulni helyesen kivitelezni a gyakorlatokat.
Az egyik kedvenc mondásom, aki saját magának az edzője, annak bolond a kuncsaftja.
Netről össze lehet szedni az infókat, de a sok idiótaságot is. Érdekes, nemigen láttam még olyan embert, aki könyvből, vagy netről megtanult volna boxolni. és ez minden mozgásformára igaz.
jó edzőt nehéz találni, de ha megvan, sokkal gyorsabban fejlődsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!