Mennyibe kerül egy személyi edző?
Főleg a kiabálást az nagyon megy :)
Amúgy ha veszel egy kondibérletet egy kicsit nagyobb helyre akkor mindig vannak bent. Amikor látod, hogy pihen vagy már végzett nyugodtan kérdezz tőle. A többi már csak a te elszántságodon múlik.
hát sajnos nem békés megyében lakom, uh pedig nagyon bírnám azt ha személyesen nekem üvöltözne :-DD MÉG HÚSZ FEKVŐTÁMASZT KATONA, EZT TE FEKVŐTÁMASZNAK NEVEZED???! MÉG TÍZET, SZÁMOLOM!!! TÍZ TÍZ TÍÍÍZ TÍÍZ TÍZ KILENC NYOLC NYOLC NYÓÓÓÓÓÓLC HÉT...
nem vészes az a pénz... :-D ... de hozzájuk csak úgy oda lehet menni ha pihennek? xD de jó.
Hát szerintem ja :D Előadod, hogy azt se tudod, hol vagy és megkérded gyanútanul az a gép mire jó (nem te nem is sejted, hogy a személyi edző). Úgy se fogja azt mondani, hogy csak akkor válaszol ha fizetsz neki. Összebarátkozol vele és kész is. De nem feltétlen kell edzőnek lennie... lemész megkeresed a legnagyobb embert akinek a lába is vastag nem csak a karja és őt is zaklathatod :D de ne akkor amikor csinál valamit mert akkor fejbevágnak egy sajtostallérral :D
Edzéstervet amúgy találsz neten egy csomót, nem ezzel van a gond, hanem a kajával. Azt személyre szabni kicsit nagyobb művészet. Nem lehetetlen de nagyon utána kell olvasni...
Fruits ,te oltári egy figura lehetsz XD
"fejbevágnak egy sajtostallérral" ez kész XD
pedig úgy képzeltem hogy hawai mintás sortba odamegyek,ráfeszítek a pultra, odaszólok a csajnak,hogy hé egy bubimentes ásványvizet kérek..de gyorsan. majd "hanyag fejmozdulattal enyhe vállbiccentéssel odaszólok a legnagyobb állatnak hogy öcsi,mennyit nyomsz fekve? gondolom a szívükbe lopnám magam :-D ..."
ez igennagy:DDDDDd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!