Miért kerül az egyik edző?
Ősszel kezdtem sportolni, 2 edző van az egyesületnél. Mindig J-nál vagyok, ha edző foglalkozik velem. Gondoltam, G. a profibbakkal játszik. De nem, a nálam kevesebb ideje játszó gyerekekkel is iskolázik, de velem nem.
Normális vagyok, köszönök, pakolok, csinálom, amit mondanak, rendesen járok edzésre, stb.
Persze nem merem megkérdezni, hogy van-e valami baja, hisz nem is ismerjük egymást. Mi a véleményetek?
15/L (amúgy 3an vagyunk lányok edzésen)
Szerintem fejlett vagyok. Talán jó a lábam és a fenekem -ami az alapállásnál (rogyasztás) is látszik-, magas vagyok, van egy kis mellem... A másik lány fiatalabb nálam, ő még kislányos. A 3. lány, aki most jött, hát, ő 19 éves, inkább fiús, átlagos. Egy lány felnőtt edzésre jár, nőiesebb nálam, de talán én jól nézek ki.
De G. (az edző) szerintem csomó műmacát is felszedhetne = "jobb csajokat", ezért nem értem, hogy miért pont én tetszenék neki...
Ma edzésen J-vel voltam, de a végén a 3. edző is nézte, hogy mit csinálok; meg segített.
G. egy "hello"-t eresztett csak el, de más gyerekkel meg játszott. Holnap elvileg megyek extraligás meccset nézni, valószínűleg G. is játszik.
Hali.másik válaszoló vagyok.
Én is csak azt tudom mondani,mint az 1. válaszoló.De hány éves amúgy a pasi?(és majd írd le a fejleményeket^^)
16/L
Ez napnál világosabb. Tetszel neki, és így tudja elkerülni a "bonyodalmakat", hogy kerül téged.
Férjem tanár (gimiben), ő is így csinálja, bár nem ennyire átlátszóan. :o) Akik kihívóan viselkednek, azokkal korrekt, de nem keveredik semmilyen extra beszélgetésbe. Ezt nem is lehet máshogy.
A fiatal szép lányok "sugározzák" magukból az energiát, vonzó még a tekintetük is.
Az edződ helyesen cselekszik. Pech, hogy ő szakmailag is a legjobb...
34/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!