Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért kerül az egyik edző?

Miért kerül az egyik edző?

Figyelt kérdés

Ősszel kezdtem sportolni, 2 edző van az egyesületnél. Mindig J-nál vagyok, ha edző foglalkozik velem. Gondoltam, G. a profibbakkal játszik. De nem, a nálam kevesebb ideje játszó gyerekekkel is iskolázik, de velem nem.

Normális vagyok, köszönök, pakolok, csinálom, amit mondanak, rendesen járok edzésre, stb.

Persze nem merem megkérdezni, hogy van-e valami baja, hisz nem is ismerjük egymást. Mi a véleményetek?

15/L (amúgy 3an vagyunk lányok edzésen)

2011. dec. 8. 21:01
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Na, holnap megyek edzésre, majd írom a fejleményeket. :D
2011. dec. 12. 17:54
 12/27 A kérdező kommentje:
Különben fiú vagy lány vagy? Szóval melyik oldalról nézed?
2011. dec. 12. 19:46
 13/27 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Az egyetlen válaszoló vagyok és fiú. Most már én is kíváncsi vagyok hogy mi lesz ebből. Csak arra tudok gondolni, hogy tetszel neki, de mivel tudja, hogy ez nem helyes, inkább kerül, nehogy ő kerüljön bajba. Nem tudom Neked mi a véleményed, de én ezt gondolom. Persze, az is lehet, hogy nincs igazam, de akkor mi oka lenne, hogy kerüljön Téged, ha egyszer nem haragszik Rád.
2011. dec. 13. 06:51
 14/27 anonim ***** válasza:
Szia! Még mindig az egyetlen válaszoló vagyok. Ne haragudj, hogy meg kérdezem, de milyen a testalkatod? Nőies, fejlett, vagy még kislányos? A másik két lány milyen, aki ugyanahhoz az edzőhöz jár?
2011. dec. 13. 08:53
 15/27 A kérdező kommentje:

Szerintem fejlett vagyok. Talán jó a lábam és a fenekem -ami az alapállásnál (rogyasztás) is látszik-, magas vagyok, van egy kis mellem... A másik lány fiatalabb nálam, ő még kislányos. A 3. lány, aki most jött, hát, ő 19 éves, inkább fiús, átlagos. Egy lány felnőtt edzésre jár, nőiesebb nálam, de talán én jól nézek ki.

De G. (az edző) szerintem csomó műmacát is felszedhetne = "jobb csajokat", ezért nem értem, hogy miért pont én tetszenék neki...

Ma edzésen J-vel voltam, de a végén a 3. edző is nézte, hogy mit csinálok; meg segített.

G. egy "hello"-t eresztett csak el, de más gyerekkel meg játszott. Holnap elvileg megyek extraligás meccset nézni, valószínűleg G. is játszik.

2011. dec. 13. 18:08
 16/27 A kérdező kommentje:
Amúgy nem tudom, de talán csak beképzelem, hogy kerül.
2011. dec. 13. 18:09
 17/27 A kérdező kommentje:
Jah, amúgy a "3. edző" nem hozzánk igazolt le, de van amikor ő is itt van, és vele is játszottam párszor, meg hozzám szól, nem úgy, mint egyesek...
2011. dec. 13. 18:18
 18/27 anonim ***** válasza:
Szia! Megint az egyetlen válaszoló vagyok. Hát nem tudom mit gondoljak. Ezek szerint Te sem vagy biztos benne, hogy kerül az az edző? Egyáltalán nem biztos az sem, hogy G.-nek a műmacák tetszenek. Sok férfinek, mint ahogy nekem is, sokkal inkább a természetes nők jönnek be. Szerintem próbáld magad túl tenni ezen a dolgon.
2011. dec. 14. 06:48
 19/27 anonim ***** válasza:

Hali.másik válaszoló vagyok.

Én is csak azt tudom mondani,mint az 1. válaszoló.De hány éves amúgy a pasi?(és majd írd le a fejleményeket^^)

16/L

2011. dec. 15. 19:04
 20/27 anonim ***** válasza:

Ez napnál világosabb. Tetszel neki, és így tudja elkerülni a "bonyodalmakat", hogy kerül téged.

Férjem tanár (gimiben), ő is így csinálja, bár nem ennyire átlátszóan. :o) Akik kihívóan viselkednek, azokkal korrekt, de nem keveredik semmilyen extra beszélgetésbe. Ezt nem is lehet máshogy.

A fiatal szép lányok "sugározzák" magukból az energiát, vonzó még a tekintetük is.

Az edződ helyesen cselekszik. Pech, hogy ő szakmailag is a legjobb...

34/N

2011. dec. 15. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!