Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most mit tegyek? Egyáltalán...

Most mit tegyek? Egyáltalán nem tudom hogy mit kéne tennem. TÖBB LENT!

Figyelt kérdés
A fiam 14 éves és az osztálytársai elég gazdagok, mi viszont kevésbé. nem vagyunk szegények de gazdagok se. most az osztálytársai kitalálták hogy 300E forintos apple macbook airt kérnek karácsonyra és a fiam azzal jött hogy neki is kéne egy, mert neki csak egy béna 2005-ös dellje van xp-vel. Amikor próbáltam vele megbeszélni, hogy nekünk nincs annyi pénzünk akkor egyből megsértődött és elkezdte hogy mi értelme van az ő életének stb. Ezek után mit csináljak? mert nem tudom megvenni neki azt a gépet mert a havi fizetésem 150E forint. talán 2 év alatt ha megtudnám rá spórolni a pénzt, de nem akarom mert megse értemil. 3as 4es tanuló. Segítség!
2011. nov. 26. 11:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért van oda mindenki ezért a nyomorult Apple-ért! Az egyik legkönnyebben borítható az operációs rendszerének a védelme :D

Ráadásul csakis apple támogatott termékeket és programokat tudsz használni vele. Egy nagy nulla az egész, nekem ingyen se kéne. Csakhát a filmekben is, Amerikában is, most ez a menő! Ja meg a fészbuk.

Szánalmas, h mennyi pénzt le tudnak ezekkel gombolni, h valaki vegyen egy kiegészítőt a szupi kis almás gépéhez.

2011. nov. 26. 13:23
 12/12 anonim ***** válasza:
ha igaz akkor világosítsd fel a gyerekedet h majd ha kitűnő bizonyítványt hoz haza,max 1-2 négyessel megkapja.addig meg összegyűjtheted a pénzt jövő karácsonyra.vagy vezesd be azt a szabályt hogy minden ötöséért kap 200 ftot és gyűjtsön ő.nálunk is ez van a hugom ma számolta összegyűjtött így 40000Ft-ot.és anyum fizetése kevesebb mint a tied :)14L
2011. nov. 26. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!