Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Okozhatja a jegyeim romlását,...

Okozhatja a jegyeim romlását, hogyha nem érzem jól magam az iskolában?

Figyelt kérdés

Az osztályunk szét van hullva, megy a kavarás egymás háta mögött... Kifejezetten csak 1-2 ember szólogat be nekem, de a legtöbb embertől felfordul a gyomrom. Csak 6-7 emberrel vagyok jobb viszonyban. A tanárok legtöbbje elég gyengén tanít, nem jól magyaráz, nem érdekli, értjük-e az anyagot, illetve van egy pár, aki pofára osztályoz. Mióta beállt ez az állapot (kb tavaly május óta), azóta romlanak a jegyeim. Mindennap úgy kelek föl, hogy semmi kedvem bemenni. Pedig célom az érettségi, egy használható szakma/diploma, de valamiért mégsem megy.

Lehet ettől, hogy egyre rosszabbak a jegyeim?

16/l

2011. nov. 23. 20:15
1 2
 11/11 anonim válasza:
velem is ugyanez van... 8.-os vagyok,hamarosan felvételi és ennél rosszabb osztályt el sem tudok képzelni.a jegyeimet csak úgy tudom javítgatni,ha soha nem megyek sehová hétköznap,hanem mindent egyedül tanulok meg.
2011. dec. 6. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!