Miért nem lehet lányoknak rendes tesit tartani?
Sajnos ha ezeket akarod akkor különórákra kell járni.
A tesi az megadott tanterv alapján történik meg.
Bár talajtornának kell lennie,de táncnak nem feltétlen.
orulj neki h ilyeneket csinaltok.nekunk 3 tesiorank van 1 heten es kb az egyik feleben felules+hatizom gyakorlatok+fekvotamasz.az orak masik feleben meg nagyon idiota es gagyi "tancmozdulatokat" kell csinalnunk,es most jelenleg hianyzik a fiuk tanara ezert a mi idegbeteg es agressziv no tesitanarunk tancoltat 2 osztalynyi fiut es lanyt.de inkabb aerobik vagy nemtom minek nevezni.felesleges ovodas ugra-bugra,1000 eve lejart zenekre.ja es minden ora elejen 30kor futas nagytornaterembe vagy hidegbe az udvaron idore.-.-"
jah es a tanarnak nagyobb a segge mint1 balnanak,szar semmit se tud bemutatni es folyton uvolt xdd 14L
Én is inkább a labdajátékokat szeretem. Régen úgy gondoltam hogy nő tesitanár jobb, mert ő is lány meg minden. DE most kaptunk egy nagyon jó férfi tesitanárt aki mellesleg kajakedző is. Sokkal jobb vele. Vele baseball-ozunk meg sok új labdajátékot próbáltunk már ki pl: floorball. Táncolni én is szeretek, de nem az olyan streetdancet vagy hogy hívják. Én sem szeretem az olyan fejenállás meg ilyen feladatokat.
13/L
No. Amit kapsz, az rendes tesi és valszeg jó a tanár, mert én nem emlékszem kockás hasú lányokra a mi osztályunkból.. XDD
Egyébként anno nálunk volt úszás. De ennyi, külön tánc óránk is volt. Sőt a csajoknak intim torna... öröm volt hallgatózni. XDD
A lényeget már leírták. Ha ilyen sportokat szeretnél vagy csináld külön, vagy menj tüntetni az oktatásügyi (vagy mi van most) államtitkárnénihez. A különórát ajánlom, ott legalább szakképzett oktató segít.
Egyébként a futás lehet, hogy nem tetszik, de iszonyat jó cardio edzés. Rengeteg kalóriától megszabadultok a futással és az állóképességetek javítja. Az a baj, hogy a legtöbb suliban nem tanítják meg az embereket futni (lélegezni) és úgy tényleg kín.
Nekünk nagyon jók a tesi óráink és nagyon jófej, kedves a tanárnőnk is. Mi a kötelező feladatokat meg szokuk csinálni, amire jegyet kapunk, egyébként pedig bemelegítés után kitalálja a tanárnő, hogy mit csinálunk. Van, amikor mi dönthetünk, legutóbb pl. forballoztunk (nem tudom, jól írtam-e), ami olyan, mint a hoki csak terembe játszák, nagyon jó volt. :)
Szerintem ez a legjobb dolog, amikor nem csak azt csináljuk, amit kötelező, hanem azt is, amit szívesen csinálunk. Igaz, az adott kötelező tantervi feladatokra így kevesebb idő jut, de senki sem bánja, hiszen más sportokat is kipróbálunk.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!