Ajánlanátok olyan helyet, ahol szülinapi bulit lehet tartani 6 éves lányoknak B. örs, B. keszi környékén? Max.15000 HUF. -ot szánnék rá. MC. Donalds kizárva.
Otthon?
Ennyi pénzből amúgy sem tudnál jó helyre menni vele, és ha most ilyen bulit szervezel, milyet fogsz neki csinálni, ha 12 lesz, meg 16?
Ekkora gyereknek felesleges terembérléses születésnapot csinálni, szerintem.
A helyedben inkább vennék egy szuper tortát, hívnék délutánra egy bohócot, vagy hasonlót (de ez a maximum!!!), és megbeszélném a meghívott gyerekek szüleivel, ki maradhat ott "ottalvós-pizsamás" bulira.
Sokkal nagyobb élmény lenne ekkora lányoknak, mint a terembérlés fél órára.
Második vagyok, én még nem voltam itt, csak a lányom. (vidékiek vagyunk)
Akkor inkább otthon tartanám, ennyi pénzből bőven lehet bulizni, lufik, társasjáték, sütemény, torta.
Nem tudom, összesen mennyien lennétek. Nálunk soha nem volt még ilyen buli, mi csak a családdal tartjuk, gyerekzsúrt soha.
Gondolom, egy vadasparki látogatás sem újdonság már nektek:)Egy kis piknik?Bár megint mondják a nagyon hideget.
Nem tudom, nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!