Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak hogy ne verjenek...

Mit csináljak hogy ne verjenek meg?

Figyelt kérdés

Van egy csaj az osztályomban,aki eddig nem volt szimpi, aztán össze haverkodtunk, áthívott magához, másnap pedig azt hallom,hogy én állítólag lek*rváztam az egyik o.társamat:O És most kb. az egész suli meg akar verni,a szüleim meg nem akarnak megint át tenni másik suliba,mert tavaly sokat voltam beteg,nem volt jegyem,és most újra járom:S És szerintem már nem fog másik suliba tenni.

16L

2011. nov. 7. 12:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Elmondhatnád a csajnak, hogy te nem mondtál rá semmit.
2011. nov. 7. 13:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Meg akarnak verni?

Persze,mondd meg a csajnak hogy nem mondtál róla ilyet..De ez nem elég.HA tényleg ilyen komoly a helyzet akkor szólj az osztályfőnöködnek. Ha csak a lánynak mondod hogy nem mondtál rá semmi szerintem nem lesz jobb a helyzet. Főleg ha már elhitte annak a másik csajnak hogy te 'lek.rváztad '

2011. nov. 7. 14:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát én már mondtam a csajnak,hogy nem mondtam rá semmit,meg azzal jönnek hogy lenézek mindenkit,pedig csak ilyen a nézésem.
2011. nov. 8. 21:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Jah. Ofő nem tesz semmit, szüleid nem tesznek semmit, mindenki néz majd hápogva, hogy de úgyse vernek majd meg.

Ahha... A gyerekek kegyetlenek és köcsögök. Engem 5-6.ban akartak megverni a nagyobb lányok mert csúnya voltam. Akkor még nem tanultam küzdősportot, fogtam egy tornazsákot és ha b.sztattak fejbe vágtam vele őket. Nem olyan kemény, de arra elég volt, hogy azt higyjék, egy pszichopata őrült vagyok, és békén hagytak.

Mai tudásommal fix hogy ténylegesen meg is verem őket, ha szórakoznak velem... Én rühelltem a kamaszkort.

20L

2011. nov. 9. 00:39
 5/5 A kérdező kommentje:

Minden suliban meg akartak verni,tudtam hogy itt is lesz ilyen,mégse tesznek át, már ott tartok hogy nem megyek be,szerencsére most amúgy sincs suli,mert a tanárok síelnek.

-.-"

2011. nov. 9. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!