Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudnám megoldani hogy...

Hogyan tudnám megoldani hogy biztos ne verjenek át vaterán?

Figyelt kérdés
Kinéztem egy nagyon jó laptopot a vaterán és kb 50000 el olcsóbb mint a boltban ,de így is 100000,nem merem előb elutalni a pénzt mint hogy láttam volna,de az eladó az ország másik felén van ..hogy ha lehetne ezt megoldani?Mint amikor a GLS postázza és a helyszínen kel átvenni az lenne a jó és akkor meg tudnám nézni előtte,a postánál van ilyen kiszállítás?Mert ha jól olvastam akkor a gls csak 50000 ig vállal...
2011. jún. 19. 20:01
 1/9 A kérdező kommentje:
Gondolom úgy jó hogyha utánvételben adom fel..de azért írjatok még mert eléggé félek ettől
2011. jún. 19. 20:06
 2/9 anonim ***** válasza:
milyen laptop?használt?
2011. jún. 19. 20:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Azt írja hogy 6.-án lett véve és teljesen új(annyi idő alatt nem is mehetett nagyon tönkre) és családi okok miatt eladó (ugye 3 év gyártói garanciával)
2011. jún. 19. 20:08
 4/9 anonim ***** válasza:
vedd meg után véttel postázva
2011. jún. 19. 20:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Nézd meg az értékeléseit, ha van mondjuk 100 pozitiv és 1 negativ, akkor sztem nyugodt szívvel utalhatsz. :)
2011. jún. 19. 20:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Utánvételként drágább lesz, de kérd meg, hogy törékenyként adja fel, értékbiztosítással. Ha megkapod akkor a postás előtt ellenőrizd a csomag épségét, majd bontsd ki előtte. Idáig kizártad, hogy a posta esetleg összetörte. Ha a csomagolás épnek tűnik de belül törött előfordulhat, hogy az eladó vétett.

Mivel csomagként kapod oda hozzák a címedre. Nem a postás! Ha nem vagy otthon kapsz egy értesítést, hogy itt voltak és mehetsz a megjelölt postára átvenni. Ide is vonatkozik a csomag ellenőrzése, csak most a hivatalban.

Ennyit a kézbesítésről, átvételről.

Esetleg ha megnézed az eladó cuccait és értékeléseit abból lehet következtetést levonni, hogy milyen kaliberű eladó. ( mint előbb írták. ) Inkább veled lesz gond mert te nullás vagy, vélelmezem. Inkább ö nem fog belemenni az utánvétes vásárlásba.

2011. jún. 19. 20:53
 7/9 anonim ***** válasza:
En 100 ezres nagysagrendu termek eseten mar nem bizok olyan eladoban, aki az utanvetet feltetelhez koti. Ekkor ugyanis az elado a postakoltseget es az idejet kockaztatja, a vevo viszont egy 100 ezer koruli osszeget, ha elore utal. Ha nem is csalo az ilyen elado, ilyen foku bizalmatlansag eseten mar nem tartom korrekt embernek. En max. 10 ezerig vagyok benne az elore utalasban, persze csak ha az eladonak pozitiv visszajelzesei vannak nagy tobbsegben.
2011. jún. 19. 23:50
 8/9 anonim ***** válasza:

begyedik vagyok.

Ha írsz egy eladó felhasználó nevet ránézhetek. ( Nem akarom előtted megvenni a gépet!)

2011. jún. 20. 06:08
 9/9 A kérdező kommentje:
Ja köszi a válaszokat...amúgy már évek óta vaterázik anyám szóval meg tudtam úgy nagyjából nézni minden ilyen információt..100%-os,de anyám persze rögtön a legrosszabbra gondolt és mondta hogy nehogy innen megrendeljem mert lehet hogy csak odarakta egy újnak a papírját és az egy régi gép... amit nem nagyon hiszek de mindegy (azért pozitívan értékellek titeket)
2011. jún. 20. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!