Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy kb.3 éves használt autó...

Egy kb.3 éves használt autó vásárlásakor mire figyeljek, hogy ne verjenek át? (Rejtett hibák, futott km stb. ) Egyszerű laikus vagyok.

Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 18:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Motoron olajfolyás nyomok (ha "frissen mosott" a motor, gyanakodj), kormány holtjáték, lengéscsillapítók, gumik állapota, rozsdásodások, főleg alul (küszöbök, ívek, tornyok), meg sok minden. Ha nagyon laikus vagy, akkor vigyél magaddal egy hozzáértő ismerőst.
2010. aug. 26. 18:42
 2/6 anonim ***** válasza:
azért 3 évesnél még talán rozsdával nem kell számolni, de ha ennyire laikus vagy, vidd el egy ismerősödet aki valamennyire autós ember !
2010. aug. 26. 18:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Apám nem laikus,vett egy mazda 626-ot(1-évest.)Leállt,valamennyire összerakták azt mondták hengerfejes adja el,vagy1 millió.Eladta. Szerinted?Az autóvásárlás ,ha használt zsákbamacska,persze attól még figyelni kell.Vidd el szervízbe és nézesd meg vásárlás előtt,lehet nem olcsó,de olcsóbb mint ha átb@sznának.
2010. aug. 26. 21:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Csatlakozom a 18:55-ös emberünkhöz! Én is ezt tudnám ajánlani neked. Manapság nagyon könnyen átb@sszák azt az embert akinek van a zsebében lé.

Egy hónapja kb.ismerősömékkel mentünk autót nézni,konkrétan 4-es Golfot ami első látásra csili vili volt sérülésmentesen ráadásul ügyvédnő tulajdonostól az elmondottak alapján stb...(autókereskedés) Majd mikor alánéztünk az anyós ülés előtt akkora lyuk tátongott,hogy azon keresztül szabályosan ki lehetett volna xarni. Valamire felugrattak az autóval és kijavítani már nem akarták. így szerették volna ránksózni. Miután észleltük a hibát és megmutattuk a "mit sem sejtő kereskedőnek",bezárta az autót és egyből elhúzott a környékről majd ott hagyott minket. A doktor illetve ügyvédnős vevőcsalogató dumákra nagyon figyelj,mert nem léteznek csak a kupecok szavai között !!!! Sikeres autóvételt !

2010. aug. 26. 23:38
 5/6 anonim ***** válasza:
19%

ja hát persze azt tanácsolnám, miután én is túl estem 8-9 használt autós szíváson, hogy ha inkább részletre is, de új autót vegyél, ha csak lehetőség van, én tudom, hogy drágább, csakohogy a végeredmény ugyan az lesz, mert én is havonta ráköltöttem szervízelésre azt az összeget, mintha havi részleteket fizettem volna, sőt, többet ...

na aztán amikor ebből elegem lett, akkor mondtam, hogy a továbbiakban csakis új autóról lehet szó, azt még senki nem tudta tönkre cseszni

ezt jól gondold meg ! azzal se mész semmire, ha most nyersz 1 millát, csak éppen utána havonta a 200 ezret meg szervízre költöd ...

2010. aug. 27. 07:46
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket
2010. aug. 28. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!