Használt autó vásárlásakor mire kell figyelni?
Érdekelne mik azok a dolgok az autón amit meg kell figyelni hogy nehogy egy rossz példányt fogjak ki.
Ezek közül valamelyik jó vétel, illetve megéri az árát?
Köszönöm a válaszokat!!!
Hát igen sajnos eléggé kihajtottak ezek a 10-12év közötti autók, de sajnos jobbra meg nincs pénzem, ha egy ilyet megveszek, akkor összeteszem a két kezem. :)
Pont a sport ami tetszik, de valószínűleg tényleg ki van hajtva, így inkább az 1.4-esre leszek rákattanva.
Ennyiért nem is akarom megvenni, mit gondoltok egy olyan 100-ast engednek valamelyikből? Pl. az 1.4-es ezüst az úgy tűnik magánszemélyes, szerintetek ideadná 600-ért?
Soknak lehet hogy sok, de alkudni akarok majd, meg ez azért mégis csak minőségi autó, fedélzeti számítógép is van benne.
Ezek a Cordobák mind drágák, ezeket kb 2-3évig gyártották, tehát nem olyan sok van belőle mint az első generációsból ami 93-2000 között futott, vagy a harmadik generációs is 2002-2010-ig futott. A használt kereskedésekben is ezek a Cordobák 700felett voltak.
Olyan 600-650ért szeretném megvenni, annyit szerintem megér mert jó megbízható autó, apámnak is Cordoba van, és volt is, semmi gondja nem volt vele.
Igazándiból az Opel nem tetszik, a Ford se nagyon, a Seat az ami bejön, de az nagyon. :)
ÓÓ köszönöm a válaszokat, nem is gondoltam hogy ennyire nem éri meg olyat venni ami alatt sport pufó van, akkor inkább megveszek egy sima Cordobát ami alatt gyári pufó van, nekem úgyis csak annyi a lényeg hogy második generációs Cordoba legyen.
Hát sajnos japán sem kell, sajnos csak ez az egy ami tetszik most, amúgy tudom hogy jók nagyon a japán autók.
Ha van 700.000-ed akkor én a helyedben Honda Civic-et vennék.
Sok jót lehet róluk hallani, a legmegbízhatóbb autók egyike a Civic.
Max 2 évvel idősebbek ezeknél a Cordobáknál amiket linkeltél de nem drágább.
A Civic jó, de valamiért azoknak szeretik nyomni. Szóval azt inkább ne, sajnos hülye gyerek autó.
Az 1.6ost hagynám. Amin szemöldök meg sportkipuff van azt hagyni kell. A kormány is elég kopott, és nem írják a km óra állását.
Az 1.4est mindenképp megnézném, az úgy tűnik, mint amire vigyázva volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!