Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire kell figyelni az étteremben, hogy biztosan ne verjenek át?
Sok rémhírt hallani, hogy az esküvő csodás volt, majd egy rémálom lett belőle a vacsora közben/után: többet kellett fizetni mint az megbeszélt, nem annyi ételt hoztak ki mint amennyi rendelve lett, bunkó pincérek, stb stb
Én legjobban attól tartok, hogy esetleg többet számláznak ki mint amiben megállapodtunk. :(
A héten megyünk az utolsó megbeszélésre, tudtok tanácsot adni, mire figyeljünk nagyon oda???
Nagyon köszönöm!
Kérdezzetek rá, hogy a maradékot elhozhatjátok-e?
Nélunk az étterem eleve kijelentette a maradék a mienk, úgy készüljünk, hogy az el is kell vinnünk.
Aztán fixáljátok le az alkohol és üdítö fogyasztást mégegyszer.
Remélem, körülnéztetek, mielőtt éttermet választottatok, és kértetek referenciát. (Esküvős fórumokon is lehet érdeklődni, hofgy kinek volt ott lagzija, és rendesek voltak-e.) Ha nem, most már nem maradt más, mint a bizalom.
Nagyjából érdemes felmérni-kiszámolni, hogy egy ember kb mennyit fogyaszt. Nekünk téli elküvőnk volt, tudtuk, hogí a tömény jobban fog fogyni, mint a sör, így is lett. Télen egy főre kb 1,2 liter üdítővel számoltunk, az elszámolásnál kiderült, hogy még ennyi se fogyott.
70 főre fogyott 4 liter pálinka, 2 liter női édes, 50 üveg sör, 60 kávé, 12 üveg minőségi bor. (Nem egy alkoholizáló társaság volt.) A maradék ételt utánunk dobták, még a levest is egy zárható műanyag vödörben. Három napig azt ettük, de nem bántuk, mert nagyon finom volt. Pincérnek beszállt a tulaj is, minden rendben volt.
Ha kedvesek vagytok, a pincáérek is valószínűleg azok lesznek. Egyébiránt érdeklődjetek utána, pl itt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!