Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Az normális hogy 12. évesen...

Az normális hogy 12. évesen politizálok foglalkozok az anyagi dolgokal?

Figyelt kérdés
Az van hogy most politizálok sokat foglalkozok a pénzügyi váságal elraktározom a pénzem és sokat tanulok mert tudom hogy ezzel allapozhatom meg a jövöbelli életem és anyira érdekel a II. világháboru hogy magamtol nézem meg a wikipédián és tanulom meg a dolgokat. Sokat foglalkozok az országgal mert szerintem még lehetne valamit kezdeni belöle és szoktam azon gondolkozni hogy milyen válalkozást lenne érdemes inditani ha felnöt leszek.A barátaim mindig elköltik a pénzüket energia italra nyalokára meg minden hülyeségre mig eközben én gyüjtöm a pénzt.
2011. nov. 4. 09:13
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
43%

Látod pont ez a baj! Azt hiszed,hogy 13 évesen iszonyú sok mindent tudsz az életről. Tényleg semmit nem tudunk rólad,de azokat tudjuk amiket eddig itt leírtál. Meg mi az,hogy "egy nem teljesen gyerek" ugyan már. Minden 2. 13 éves kamasz azt hiszi,hogy ő más ,mint a többi és már nem éppen gyerek,pedig de!

És miért ne "szórhatnám" a pénzem? 15 éves vagyok,gyűjtsek a házamra?autómra?a majdani gyerekem főiskolájára vagy mi?

Vagy esetleg majd 40 évesen vegyem magamnak meg a nyalókákat meg az egyéb kacataimat?Amire szükségem van azt megfogom venni.

Az,hogy érdekel a jövőm megint más ügy. Ettől függetlenül nem kell politizálnom,mikor egyes felnőttek is képesek h¨lyét csinálni magukból,nem még egy gyerek!!

Olvass utána,érdekeljen,de ezzel nem kell felvágni és nem kell úgy csinálni,mintha sokkal különbebb és érettebb lennél,mert magadat járatod le vele nem mást.

2011. nov. 6. 23:42
 32/33 anonim ***** válasza:

1. nem csak én vagyok más mindenki más mint a többiek :) mindenki különleges! egy emberre sem hasonlít senki teljesen még ha külsőre így is tűnik! (te azt gondolod hogy ugyanolyan vagy mint mindenki más?)

2. ha Te azt gondolod lejáratom magam gondold így! én a véleményemet írom. (+ nem érdekel hogy Ti mit gondoltok rólam :))

3. nem! nem gondolom azt hogy házra kell gyűjteni! csak az nem működök hogy elköltöm a pénzem minden hülyeségre aztán panaszkodom hogy kevés a pénz!

a már nagyon megunt 13L

2011. nov. 7. 16:56
 33/33 anonim ***** válasza:
Okoska:))
2011. nov. 8. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!