Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Az normális hogy 12. évesen...

Az normális hogy 12. évesen politizálok foglalkozok az anyagi dolgokal?

Figyelt kérdés
Az van hogy most politizálok sokat foglalkozok a pénzügyi váságal elraktározom a pénzem és sokat tanulok mert tudom hogy ezzel allapozhatom meg a jövöbelli életem és anyira érdekel a II. világháboru hogy magamtol nézem meg a wikipédián és tanulom meg a dolgokat. Sokat foglalkozok az országgal mert szerintem még lehetne valamit kezdeni belöle és szoktam azon gondolkozni hogy milyen válalkozást lenne érdemes inditani ha felnöt leszek.A barátaim mindig elköltik a pénzüket energia italra nyalokára meg minden hülyeségre mig eközben én gyüjtöm a pénzt.
2011. nov. 4. 09:13
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
64%
Anyám kő baloldali, apám meggyőződéses kommunista, én pedig Fideszes vagyok. Szüleim véleménye igaz?! TV-t meg nem nézek, mert szar.
2011. nov. 5. 10:22
 22/33 anonim ***** válasza:
27%

Már bocs, de szerintem csak azért írtad ki a kérdést mert azt akarod hogy mindenki normálisnak tartsa ezt és össze-vissza dicsérgessen.

Ha úgy nézzük én is egy csodabogár vagyok. Imádom az ABBA-t, Boney-M-t meg 70'80' évek zenéit. Sorozatot is online nézek ami a 80'-s években játszódik. Mások szerintem csodálkoznak rajtam, mert én nem a Sp & fluor "szeretlek titeket" csoportba tartozom.

13/L

2011. nov. 5. 11:45
 23/33 anonim ***** válasza:
egyátalán nem jó ha politizálsz mivel fingod sincs róla miről van szó egy gyerek ne politizáljon aza felnőttek dolga,spórolhatsz azzal nincs gond,wikipédia nem túl megbízható,a másik legyél gyerek mert az vagy,lehet célod de nem kell játszania felnőttet nincs értelme
2011. nov. 5. 13:51
 24/33 anonim ***** válasza:

9:58

ezt honnan veszed?

2011. nov. 5. 17:21
 25/33 anonim ***** válasza:
15%

nem igaz!

attól még hogy ti 12 éves korotokban is babáztatok és kisautóztatok nem mindenki ennyire gyerek 12 évesen!

szintén:13L

2011. nov. 5. 17:23
 26/33 anonim ***** válasza:

Mert te kedves 13 éves lány,minek érzed magad ha nem gyereknek, felnőttnek?Akkor szerinted ugyan mi a dolga egy GYEREKNEK?!

15l

2011. nov. 5. 18:04
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Annál nincs is gyerekesebb mint, ha egy gyerek felnőttnek akar tűnni, nem baj majd kinövöd. És igen babázzon vagy kis autózzon vagy amit szeret, de te már biztos az állam adósság csökkentésén töröd a kis buksidat. Nem véletlenül nincs 18 év alatt szavazati jogod.
2011. nov. 5. 18:12
 28/33 anonim ***** válasza:

Szerintem én is 12 évesen kezdtem politizálni és nem azért, hogy felnőttnek tűnjek, hanem, mert érdekelt.

Volt idő, hogy itt a politika témakörben megvoltam 2. valami 1700 pontal. (nem, nem szoktam pontozni)

2011. nov. 5. 18:35
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Csak az a baj, hogy így 12 éves fejjel sza*t sem tudsz Magyarországról, a pénzügyi válságról, no meg a politikáról. Nem akarlak megbántani, engem is érdekel Magyarország, EZZEL nincs is semmi baj..

Egyébként meg mindenki arra költi a pénzét (vagyis hát nyilván a szülőktől kapjuk a pénzt) amire akarja. Én pl a pénzem egy részét hül*eségekre költöm, na és akkor mi van?

2011. nov. 6. 14:45
 30/33 anonim ***** válasza:

nem igaz!

egy szóval nem állítottam hogy felnőttnek gondolom magam :)!

OK! Valaki azt gondolja, hogy NEM normális ha 12-13 évesen politizálunk?

Az normális ha valaki össze-vissza költi a pénzét?

Nem!

Mármint persze gyerek még mondják de mikor tanulja meg hogy nem szabad ha azt mondjátok neki hogy normális?!

És ki tud közületek rólam bármit?!

Hogy nem tudok semmit a pénzügyi válságról stb.

Mindegy.

Egy nem teljesen gyerek 13L

2011. nov. 6. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!