Az normális hogy 12. évesen politizálok foglalkozok az anyagi dolgokal?
Már bocs, de szerintem csak azért írtad ki a kérdést mert azt akarod hogy mindenki normálisnak tartsa ezt és össze-vissza dicsérgessen.
Ha úgy nézzük én is egy csodabogár vagyok. Imádom az ABBA-t, Boney-M-t meg 70'80' évek zenéit. Sorozatot is online nézek ami a 80'-s években játszódik. Mások szerintem csodálkoznak rajtam, mert én nem a Sp & fluor "szeretlek titeket" csoportba tartozom.
13/L
nem igaz!
attól még hogy ti 12 éves korotokban is babáztatok és kisautóztatok nem mindenki ennyire gyerek 12 évesen!
szintén:13L
Mert te kedves 13 éves lány,minek érzed magad ha nem gyereknek, felnőttnek?Akkor szerinted ugyan mi a dolga egy GYEREKNEK?!
15l
Szerintem én is 12 évesen kezdtem politizálni és nem azért, hogy felnőttnek tűnjek, hanem, mert érdekelt.
Volt idő, hogy itt a politika témakörben megvoltam 2. valami 1700 pontal. (nem, nem szoktam pontozni)
Csak az a baj, hogy így 12 éves fejjel sza*t sem tudsz Magyarországról, a pénzügyi válságról, no meg a politikáról. Nem akarlak megbántani, engem is érdekel Magyarország, EZZEL nincs is semmi baj..
Egyébként meg mindenki arra költi a pénzét (vagyis hát nyilván a szülőktől kapjuk a pénzt) amire akarja. Én pl a pénzem egy részét hül*eségekre költöm, na és akkor mi van?
nem igaz!
egy szóval nem állítottam hogy felnőttnek gondolom magam :)!
OK! Valaki azt gondolja, hogy NEM normális ha 12-13 évesen politizálunk?
Az normális ha valaki össze-vissza költi a pénzét?
Nem!
Mármint persze gyerek még mondják de mikor tanulja meg hogy nem szabad ha azt mondjátok neki hogy normális?!
És ki tud közületek rólam bármit?!
Hogy nem tudok semmit a pénzügyi válságról stb.
Mindegy.
Egy nem teljesen gyerek 13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!