Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Az normális hogy 12. évesen...

Az normális hogy 12. évesen politizálok foglalkozok az anyagi dolgokal?

Figyelt kérdés
Az van hogy most politizálok sokat foglalkozok a pénzügyi váságal elraktározom a pénzem és sokat tanulok mert tudom hogy ezzel allapozhatom meg a jövöbelli életem és anyira érdekel a II. világháboru hogy magamtol nézem meg a wikipédián és tanulom meg a dolgokat. Sokat foglalkozok az országgal mert szerintem még lehetne valamit kezdeni belöle és szoktam azon gondolkozni hogy milyen válalkozást lenne érdemes inditani ha felnöt leszek.A barátaim mindig elköltik a pénzüket energia italra nyalokára meg minden hülyeségre mig eközben én gyüjtöm a pénzt.
2011. nov. 4. 09:13
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
91%

Én is foglalkozok a politikával és sok más dologgal is.De inkább a könyvekből tanulj(régiekből,pl.:regények,leírások a vh. idejéről).

14L

2011. nov. 4. 17:55
 12/33 anonim ***** válasza:

Először a magyar nyelvtannal foglalkozz, aztán ráérsz politizálni...

Élj még kicsit és légy gyerek, majd a nagyok foglalkoznak a politikával!

2011. nov. 4. 22:39
 13/33 anonim ***** válasza:

"Én is foglalkozok a politikával és sok más dologgal is.De inkább a könyvekből tanulj(régiekből,pl.:regények,leírások a vh. idejéről). "

Abból pont, ne! A források jobbak. A médiaforrások indulatoktól és sokszor propagandától nem mentesek! Persze meg lehet nézni egy korabeli filmet, csak tudni kell ezt azt róla, mert úgy jársz, mint Drábik János.

2011. nov. 4. 23:05
 14/33 anonim ***** válasza:
43%
túlbuzgó stréber vagy.
2011. nov. 4. 23:57
 15/33 anonim ***** válasza:
tehát nem
2011. nov. 5. 00:00
 16/33 anonim ***** válasza:

normális

azzal fogllalkozz ami érdekel

ha nem szórod el a pénzed f*szságokra az sem baj

2011. nov. 5. 04:31
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Most megyek és veszek egy kupac ruhát, tegnap elköltöttem véletlenül az ebédpénzemet édességre. Érdekel a jövőm, te meg már túlzásba viszed. Puszillak.

Egy gyerekes 13 éves.

2011. nov. 5. 08:26
 18/33 anonim ***** válasza:
46%
k*rvára nem normális! ne legyél már ilyen kis koravén gyökér!!!!!!
2011. nov. 5. 09:43
 19/33 anonim ***** válasza:

ha valaki nem csak a saját hanem az ország és a világ jövőjével is foglalkozik gyerekkorában az miért baj?

ezt nem értem!!!

újra a 13L

2011. nov. 5. 09:55
 20/33 anonim ***** válasza:
46%
Mert amit ő politizálásnak hív, az csak a szülei és a TV "véleménye" mivel ő még lényegébe semmit nem tud az ország dolgairól, és, hogy hogyan működnek a dolgok.
2011. nov. 5. 09:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!