Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? Koleszos probléma.

Mit tegyek? Koleszos probléma.

Figyelt kérdés
Egy 9.- es kollégista lány anyukája vagyok.A lányom alapvetően jóindulatú,alkalmazkodó,kedves lány.Nagyon jó a viszonyunk,mindent megbeszélünk.De most van egy probléma ami miatt szinte másról nem is beszélünk.Napi szinten hívogat telefonon,én meghallgatom,adok is tanácsot,de már úgy érzem anyaoroszlánként bemegyek és megvédem a gyerekem.Három másik lánnyal lakik együtt,közülük az egyik "rá van szállva" a lányomra.Nem hagyja szóhoz jutni(Kussolj),nagyon csúnyán beszél.Minden szempontból kritizálja,a külsejét(a lányom csinos,és szép),jó tanuló ezt is,a mi viszonyunkat(hogy lehet az anyáddal mindent megbeszélni),hülye vagy,nyávogva beszélsz,a lányom izlését a fiúkról,stb,stb.Osztálytársaival,régiekkel,újakkal is jó viszonyt ápol,a koleszban is,sőt idősebb lány barátai is vannak.Nagyon rosszul esik neki az örökös letromfolás,bármit csinál az rossz.A másik 2 szobatárs közül az egyik pártatlan,nem akar senkivel összeveszni,viszont meg se mer szóllalni,azért nem bántja.A másik a piszkálódós legjobb barátnője.A lányom egyedül van ebben a szituban.A többiek más szobákból a lányomat pártolják.Én eddig azt mondtam ne hagyja magát,szólljon vissza,de már azt is tanácsoltam nézze levegőnek.Mi lenne a jó megoldás?
2011. okt. 20. 15:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Jól le kellene égetni mások előtt azt a másik csajt. Mondd meg neki, hogy amikor átöltözik vagy zuhanyzik, dugiban vegye fel a telefonjával, aztán meg tegye fel a netre, hogy mindenki lássa.
2011. nov. 18. 13:57
 12/13 anonim ***** válasza:

Ne pazaroljátok feleslegesen ilyen butaságokra az energiáitokat. Se te, sem a lányod.

Sipirc másik szobába, addig amíg enm lesz komolyabb következménye. A lányka jegyein is meglátszik idővel a sok elpazarolt energia. Egy nyugodt, és békés új szobára van szüksége.

A piszkálódó lánynál meg egyszer úgyis visszanyal a fagyi.

Szép koleszos éveket a lányodnak!

(egy szintén koleszos, 17 éves lány)

2013. máj. 15. 22:28
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi,úgy is tettünk,csakhogy először a lányom hiába kérte magát máshová nem engedték.Viszont amikor én betelefonáltam egyből eltették máshova.Azóta nagyon jól érzi magát.A másik lányt pedig kiutálták a szobából a többiek,mert nem tisztálkodott(büdös volt),így újra a régiekkel van egy szobában.
2013. máj. 16. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!