Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy legyen? Blablablablablabl...

Hogy legyen? Blablablablablablabala

Figyelt kérdés
Az osztályba van egy csaj akivel jóban vagyok (Minden nap beszélünk) de én totál belezúgtam.Na most, én nem tudom hogy ő irántam mit érez és ha esetleg elhívnám valahova és utána megcsókolnám nem tudom mit tenne.Lehet hoyg rosszul venné.Én nem szeretnék tönkretenni egy barátságot :S.Mit csináljak?
2011. okt. 14. 20:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Úgy őszintén ha most nem mondod el, akkor lehet hogy megbánod, de ha elmondod neki, és mondjuk azt mondja neked, hogy nem akar ő veled összejönni, akkor még is jobb lesz, hogy elmondtad neki. :)
2011. okt. 15. 18:02
 12/12 anonim ***** válasza:

én a helyedben megmondanám neki, hogy mit érzel iránta. ilyen helyzetben voltam én is, volt egy barátom akivel nagyon jóban voltam és elhívott egyszer fagyizni, és akkor hirtelen megcsókolt :D nagyon meglepődtem de én nagyon kedveltem szóval a lehető legjobban alakultak a dolgok, most már egy pár vagyunk ^^

ha a lány is hasonlóan érez akkor biztos nem lesz semmi negatív dolog. sok szerencsét!

2011. okt. 15. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!