Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi érdekelne téged? Mi legyen...

Mi érdekelne téged? Mi legyen a suliújságban?

Figyelt kérdés

most lesz az első szám, arról írunk, amiről akarunk. Kíváncsi vagyok, titeket mi érdekel!

14L

2011. szept. 23. 19:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia, szerintem írj arról, ami téged érdekel, hiszen te is tini vagy, mint azok, akik olvasni fogják! Engem ezek érdekelnének: a hét/hónap legjobb dalai( pl. top 10), milyen a sulis élet más országokban(pl. usa, anglia, ausztrália, japán, india), tanulási tippek(pl. milyen kaják segítik a koncentrálást), milyen jó programok lesznek a hónapban. Most próbáltam olyan témákat gyüjteni, amik mindkét nemnek szólnak, de persze írhatsz valamilyen csajos/fiús dologról is. Remélem segítettem! Amúgy én is szeretnék majd a mi sulinban a suliújságba írni. :) 15/L
2011. szept. 23. 19:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnek az ötletei nagyon tetszenek! :)

Nálunk nagyon béna a suliújság.

Az első oldalon képek vannak a mindennapos suli életről, a következő oldalon valami köszöntés, utána már nem tudom milyen sorrendben ezek vannak: fogalmazások és versek, amiket a tanulók írtak, interjú egy nyugdíjba vonul tanárral, kérdezz-felelek az iskolapszichológus tanácsot ad, angol és német fogalmazások amiket a tanulók írtak, dicsőségfal (ki milyen versenyen vett részt/nyert, az elmúlt hónapban). A legvégén vannak keresztrejtvények, viccek, kísérletezések, és valami fizikához kapcsolódó játékok. Ja, meg rajzok, amiket a diákok rajzoltak. A legeslegvégén pedig megintcsak képek a mindennapi iskolai életről. (annyira azért nem mindennapi. pl gyerekhetes képek, ballagási képek, sportnapos képek, stbstb)

De sokkal jobban örülnék egy olyan újságnak, amiben az első által leírott dolgok vannak. Sajnos nálunk pár tanár szerkeszti a suliújságot...

14/L 8.

2011. szept. 23. 20:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

nálunk is nagyon gané a suliújság. olvashatjuk a negyedik bések meg a hatodik ások osztálykirándulását, illetve hogy ki hányadik volt a vermondó versenyen, de ez senkit sem érdekel! de komolyan, senkit!

engem érdekelnek az interjúk. persze nem a sablon kérdések, hogy hogy érzed magad, hanem szaftos dolgok, amik mindenkit érdekelnek.

belevonnám az iskolát is, aktívvá tenném a népet. lenne minden szám előtt egy kérdőív, egyszer a tanításról, egyszer a társadalomról, egyszer a divatról, egyszer a tanárokról, és közzé lehetne tenni hogy pl.

az iskolában hányan szavaztak, hogy ledkedveltebb tanáruk,

Kati néni: 56 szavazat

Gyula bácsi: 34 szavazat

Panni néni: 12 szavazat.

vagy : iskolánkban így alakult a vélemény a divatról:

szeretem a divatot: 44 szavazat

nem szeretem: 11 szavazat

stb.

illetve lenne egy láda, ahová mindenki beledobhatná az ötletét.

felesleges cikkeket lehozni az osztálykirándulásról, a farsangról, mert mindneki átlapozza.

helyette még:

-meg lehet kérni a tanárokat hogy írják fel milyen vicces dolgokat írnak a tanulók dolgozataikba, vagy miket mondanak órán, és minden hónapban benne lenne az újságban. nálunk van ilyen és mindenki ezeket emlegeti a suliban.

-ugyebár interjúk (kellene mindig 1 fiúval 1 lánnyal, 1 tanárral)

közvéleménykutatás, amiket névvel vagy névtelenül lehoztok:

-legcikisebb élmény

stb.

meg ugye a kivitelezés és reklám.

2011. szept. 23. 21:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok. :

Nálunk is vannak az újságban aranyköpések. :D (dolgozatokból és felelésekből). A legutolsó suliújságban nálunk is az volt, hogy húúú a 4.-eseknek dejó 5 napos kirándulásuk volt -.-"

2011. szept. 23. 22:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is elég sz*r a suliújság. Sajan tanárok szerkezstik...

Nálunk is versek meg minden ilyen hülyeség van benne ami senkit sem érdekel. Szerencsére nálunk van iskolarádió és az léegalább normális. Én is benne vagyok, egyx tanár segédkezik a többit mi csináljuk. Bár most kezdtük el és eddig interjuk voltak az új tanárokkal. Remélem nemlesz olyan dedós, hogy ki hol volt meg versek .. ÁÁÁ !

1. ötletei nagyon jók. Bárcsak nálunk is valami értelmesről írnának ami a korosztályunkat érinti. :)

12/L

2011. szept. 24. 11:58
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Tanulási tippek. Versenyeket írhattok ki, csak legyetek ötletesek. Tanárokat meg lehet interjúvolni, de tényleg érdekes kérdésekkel. Viccek, aranyköpések sokat dobnak a latba. Zene/Divat/Program/Mozi/Könyv/Koncert ajánló.

A lény a lendületesség. Legyen egyéni, színes, és nem árt a reklám se. Illetve egy jó logó, és név.

2011. szept. 24. 22:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Könyvajánló. Őszi színek, trendek. Top 10 sztárpasi, zene, smink. Sminkelés sorrendje, szabályai.

Fiúknak esetleg, top 10 modell. Kocsik...ilyesmi..:D

14L

2011. szept. 25. 12:28
 8/8 anonim válasza:
100%
Barátnőmnek és nekem van egy (szerintünk jó)újságunk.Nálunk van pc cikk,receptek,rejtvény,sport rovat,mese,barkásc cikk, ajánlók...Ezek állandó rovatok,csak minden számban a témához kapcsolódva mindig másról van szó.
2013. ápr. 26. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!