Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy legyen? Blablablablablabl...

Hogy legyen? Blablablablablablabala

Figyelt kérdés
Az osztályba van egy csaj akivel jóban vagyok (Minden nap beszélünk) de én totál belezúgtam.Na most, én nem tudom hogy ő irántam mit érez és ha esetleg elhívnám valahova és utána megcsókolnám nem tudom mit tenne.Lehet hoyg rosszul venné.Én nem szeretnék tönkretenni egy barátságot :S.Mit csináljak?
2011. okt. 14. 20:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne a csók legyen az első, előtte mondd meg neki, hogy szereted. Meg azt is, hogy ha nem akar járni veled, akkor maradhattok barátok is.

Jobb lesz a csók is akkor, ha már tudja, hogy szereted és már előre számít rá, hogy megcsókolod :)

2011. okt. 14. 20:22
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el. Ha jóban vagytok akkor biztosan el fog menni veled. És ha úgy alakul a helyzet akkor csókold meg. Ha vissza csókol akkor ő is úgy érez irántad ahogy te. De ha nem akkor meg mond neki hogy ez egy kósza ötlet volt.
2011. okt. 14. 20:28
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy ? Velem ugyanez a helyzet :( Csak én egy fiút szeretnék elhívni sétálni, fagyizni ... A csókot viszont kissé ellenzem, de a szájra puszi szerintem még jó és az ölelés is. Sajna én is félek hogy ha ő mégsem így érez akkor mi lesz ? Na szóval én azt mondom hogy hívd el, de ne siesd el a csók dolgot mert ha ő valóban fél akkor .... Ja és úgy mond neki hogy mintha csak barátként sétálnátok vagy ilyesmi. Ha a lány is így érez irántad akkor eljön veled és a végén puszi + ölelés :)
2011. okt. 15. 13:15
 4/12 anonim ***** válasza:
52%
Leszbikus vagy?
2011. okt. 15. 13:35
 5/12 A kérdező kommentje:
14/f és ő lenne az első :)
2011. okt. 15. 17:38
 6/12 A kérdező kommentje:
Ja és ha elhívom valahova (cukrászda vagy vmi) akkor gond nélkül eljön de nem mutat semmi külinöset :S.
2011. okt. 15. 17:42
 7/12 anonim ***** válasza:
Ádám te vagy az??? Am ha szerelmes vagy belé kezdeményez hívd el valahova mond meg neki, hogy szereted aztán várd a reakcioját. *-* sok szerencsét.
2011. okt. 15. 17:43
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem ádám vagyok :D
2011. okt. 15. 17:49
 9/12 A kérdező kommentje:
Ja csak ha megmondanám neki h szeretem akkor nem tom mi lenne a reakciója :S
2011. okt. 15. 17:51
 10/12 A kérdező kommentje:
Ja és még az is gond hogy nem vagyok az ''iskola menője'' meg nem is vagyok annyira szép de viszont kedves és humoros és megértő vagyok.
2011. okt. 15. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!