Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Így hogy lehet tanulni?

Így hogy lehet tanulni?

Figyelt kérdés

négyen élünk egy háromszobás kisházban (a kert bezzeg nagy). Van egy másik, 5 éve építkezésben félbemarsdt házunk is, de egyenlőre reménytelen oda beköltözni. Nincs saját szobám, mindig nagy a nyüzsgés, szódogára szeretnék tanulni, de nem tudok, mert egyszerűen nincs hova visszavonulnom...

15/L

2011. okt. 9. 10:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Udvarra?
2011. okt. 9. 10:35
 2/16 A kérdező kommentje:
ilyen időben? :DD
2011. okt. 9. 10:40
 3/16 anonim ***** válasza:
én is igy vok vele 2en vagyunk egy szobában és nekem incs időb 100% osan tanulni, de ha sokat kell akk kimennek a konyhába vagy elküldöm őket a szomszédhoz :D
2011. okt. 9. 10:43
 4/16 A kérdező kommentje:
:D
2011. okt. 9. 10:44
 5/16 anonim ***** válasza:
Nem tudod nekik mondani legyenek csendben kicsit?
2011. okt. 9. 11:23
 6/16 anonim ***** válasza:
Könyvtár? Kávézó?:) fűtve vannak, és a könyvtárban tudsz + anyagot szerezni.:)
2011. okt. 9. 11:33
 7/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én imádok könyvtárba járni, csak az a baj, hogy ott -sem kávézóban- nem lehet hangosan szavakat tanulni. de elhatároztam, hogy csak 7köznap fogok tanulni, (mert akkor úgysincs otthon a fele család) és akkor keményen, és így a 7végém szabad lesz, és azt csinálok, amit szeretnék...

2011. okt. 9. 11:56
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj én egyke vagyok,3-an lakunk egy házban,nagy udvar és én sem tudok tanulni,mert mindig vannak nálunk vendégek és olyan hangosan beszélnek (persze inkább vagy hétvégén,de hétköznap is előfordul) és nem mondhatom 10- embernek,hogy ugyan fogják már be a szájukat,mert nem tudok tanulni,hiába csukom be az ajtómat,semmi.Kint meg nem tanulhatok mindig,mivel már hideg van odakint és én találtam egy helyet.. én csináltam magamnak külön helyeket ahova eltudok húzodni.

Van egy garázs/melléküpelütnk és kivül láttam egy elég nagy 'lyukat' odavittem egy létrát felmásztam és ott van egy "galéria" (persze jó nagy idézőjelben).. és én azt rendeztem be.. akasztottam fel egy függönyt az "ajtóra" vittem fel paplant szőnyegnek,kisasztalt meg lámpát meg sok nasit meg üditőt,sok dolgot nem vihitek fel,mert nem bírná el a gerenda. És én ott tudok tanulni,még a kutyám feljön és kész. se hangok nem jönnek be,fázni se fázok ott és megnyugtat szóval szerintem keress egy helyet,biztos találsz valahol valami kis vackot amit berendezhetsz magadnak.. melléképületek stb...

15l

2011. okt. 9. 12:00
 9/16 Törpillaa97 ***** válasza:
Szerintem is keress egy kis zugot, ahova betudsz vackolni, nyáron pedig könnyebb, mert tényleg ott az udvar jó levegő is meg nyugi is.
2011. okt. 9. 12:27
 10/16 anonim ***** válasza:
22%
kb úgy mint koleszban. kizársz minden külső tényezőt és tanulsz.
2011. okt. 9. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!