Mennyit szoktatok tanulni átlagosan? Illetve hogy osztod be az idődet?
Gimibe járok,bejárós vagyok és lehetetlen leírni minden napomat,mert néha én is alig tudom megérteni így csak nagy ívben írom le.
Reggel 6-fél7 között kelek,rohanok a buszhoz,buszon átnézem az anyagot. Rohanok be a suliba általában fél3-kor végzek,mikor tudok megkajálok mikor nem akkor nem és este 8-9 között hazaesek,tusolok és tanulok,hajnalban meg még gépezek egy kicsit és így tovább.
Vagy rajzom van,vagy angolom,matekom,táncom vagy angol előkészítőm(angol középfokúra) vagy verseny táncom.
15L nem tudnám neked leírni normálisan..
Az átlagom 4-5 között van.. matek,fizika,kémia nem nagyon megy a többi mind jó.. de 4,4 alatt nem voltam még soha év végén..és 2 éve gimis vagyok (kisgimis)mostmár nagy.. :D
Gimibe járok,reggel 8tól fél3ig suliban vagyok,negyed 4re érek haza.Negyed4től-4ig pihenek,eszek.4től-6ig(néha 7ig,attól függ,hogy milyen napra készülök és hogy mennyi a lecke)tanulok.Utána előkészitem a cuccaimat másnapra,eszek,zuhanyozok.Ezt kb. 8ig,és azután netezek/tévét nézek,10kor megyek aludni.Jó tanuló vagyok:kb.4,7 az átlagom. :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!