Mennyit szoktatok tanulni átlagosan? Illetve hogy osztod be az idődet?
abszolút mindent spontán csinálok, iskolából hazajövök utána különórák aztán ahogy jön ha többet kell többet ha kevesebbet kevesebbet olyan meg nincs hogy időbeosztás hanem minden jön magától, szerintem ez a legjobb
14/f gimn 8
Átlagban napi fél-1 óra, úgy, hogy ebben benne van a házik megcsinálása, és a tanulási is. Van 2 olyan napom, amikor 5-6 órára is kell tanulnom, ilyenkor is megvagyok a tanulással maximum 1,5 óra alatt.
14/L, 8.osztály
Első vagyok.
Mivel vizsgaidőszakban nem kell iskolába járni, akkor szoktam tanulni. Olyankor is általában este, mert csöndben a legjobb (már amennyire lehet csönd egy kollégiumban). Nagyon változó.
Van olyan vizsgám, amire egyáltalán nem tanulok, van, amire egyszer olvasom el az anyagot, és van, amire 3 napot folyamatosan készülök. De év közben a dolgozatokhoz nekem elég órán figyelnem.
Egy átlagos napon különösebben nem tanulok az iskolára semmit. Ha valamiből dolgozat lesz akkor átolvasom maximum 2x itthon és az óra előtt a szünetekben még párszor. Emellett figyelek minden órán és már ott sok mindent megjegyzek. Tantárgy függő, van amiből ez is elég az ötösért pl. történelem,földrajz stb. a többiből pedig nem annyira :P Tavaly 3,8 volt átlagom, de idén már jobb jegyeim vannak.
15/F szakközép iskola
Hát én semmit se tanulok,sajnos ez meglátszik a jegyeimen is :(
14/l 8.osztály
Van olyan nap, h nem tanulok de van olyan, h 3-4 órát is.
Eléggé változó, a másnaptól függ.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!