Elmondjam a szüleimnek, vagy nem? Mit tennétek a helyemben? (bőv. Lent)
Az a helyzet, hogy vízipipáztam egyszer-kétszer a barátaimmal, de erről nem tudnak a szüleim.
Ahogy arról sem, hogy a hétvégi buliban elég rendesen berúgtam. Nem történt semmi, a barátaim vigyáztak rám, mert ők teljesen józanok voltak.
16/l
Nem kell elmondani...
Mi közük hozzá?
Botrányt nem csináltál, kialudtad magad, slussz.
Barátnőmmel ketten ittunk, csak ő jobban hozzá van szokva a piához mint én, és kevesebbet is ivott nálam. Biztos vagyok benne hogy a barátaim. Méghozzá jó barátaim, mivel vigyáztak rám, és végig velem voltak. Ezt van amelyikért már én is megtettem, és gondolkodás nélkül megtenném újra, mivel a barátok arra valók, hogy vigyázzunk rájuk.
Anyumnak elmondtam. A vp-t és a berúgást is. Jól fogadta, nem szidott le, nem kiabált, de láttam rajta hogy örül annak hogy őszinte vagyok vele :)
Ne mondd el, mert elveszítik a bizalmukat? Ki írta ezt a baromságot?
Minek bízzanak a szülei nem létező dolgokban? Agyrém.
Mondd el, nem fogják leharapni a fejed és EKKOR fognak bízni benned a szüleid, mert tudni fogják, hogy őszinte vagy. Az úgyse tudják meg senkitől teóriával meg nagyon be lehet fürödni. Túlságosan összement a világ ahhoz, hogy erre alapozz. Bárhonnan megtudhatják. Plusz vigyázni kell a hazudozással, mert nekem volt egy olyan szakaszom, mikor ott tartottam, hogy az apám minden hazugságomat elhitte, de amikor kivételesen igazat mondtam, meg volt győződve, hogy a szemébe hazudozom. Ez nem túl jó párosítás...
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!