Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mitcsináljak? Valaki segítsen...

Mitcsináljak? Valaki segítsen légyszi! :|

Figyelt kérdés
Van egy fiú,aki nagyon tetszik és nem rég jött a sulinkba. Nagyon szeretnék vele össze barátkozni :/ Suliba nem nagyon merek oda menni hozzá beszélgetni mert nem ismerem és csak úgy ismeretlenül nem szeretnék oda menni hozzá.Ezért azon gondolkoztam hogy facebokoon rá írok. De nem tudom hogy rá írjak e mert nagyon félek hogy bunkó lesz.Meg ha rá írok is mivel kezdjem,mert fogalma sincs hogy ki vagyok?!Meg még adjatok légyszi ötleteket hogy miről beszélgessek vele hogy ne untassam,meg hogy ne legyen nyomulós. És a legfontosabb hogy ne legyen az hogy nem beszélgetünk semmiről!! Na és rá írjak vagy ne? :/
2011. szept. 30. 20:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
HA FB-n msn-en vagy bárhol írsz neki buktad. Hidd el.
2011. okt. 8. 20:30
 12/16 A kérdező kommentje:
Miért? =/
2011. okt. 8. 20:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Réges régen, mikor még a fészbúúúúúúk nem létezett, akkor szokás volt odamenni hozzá, és nem a képét bökdösni, legalábbis nem interneten keresztül.
2011. okt. 8. 23:06
 14/16 Törpillaa97 ***** válasza:
Na akkor én meg mondok egy ellenvéleményt is. Szerintem nyugodtan írj rá! Ismered, hiszen egy iskolába jártok! Mutatkozz be neki és beszélgetésnél pedig, hidd el, hogy jönni fog magától a téma, ha meg nem akkor azon ellehet gondolkodni, hogy őt mennyire érdekli. Az, hogy félsz attól, hogy bunkó lesz....hát meg eshet, de legalább tudnád róla, mert egyszer úgyis kideülne. Akárhogy is döntessz sok sikert neked és bármilyen kérdésed van nyugodtan kérdezz! (:
2011. okt. 9. 07:14
 15/16 anonim ***** válasza:

Adhatok egy jó tanácsot?

NE interneten keresztül barátkozz össze vele!Tapasztalaptból beszélek!!

Sok sikert kívánok!

2011. okt. 9. 14:06
 16/16 anonim ***** válasza:
ne írj rá, menj oda hozzá
2011. okt. 9. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!