Egy átlag kamasz mit néz a tévébe? Ti mit néztek a Tv-be? Vagy inkább letöltötök filmeket, sorozatokat?
X-faktor,Valóvilág,Barátok közt.
Neten meg Tinimamik,Skins
A Beary Gryllses sorozatokat általában nézem. Akkor még sorozaton belül maradva: régebben néztem a lostot, de vacak és unalmas lett a 3. évad után. A hazudj ha tudsz zseniális volt, meg még néztem össze vissza mindent, napestig sorolhatnám.
Filmeket nem nagyon nézek, mert általában más a szinkron, meg szét van vágva. Schwarzenegger filmjeit feltétel nélkül nézem, Stallone, Bruce Willis, meg Mel Gibson is ez a kategória, Tim Rothot is bírom. Szeretem a régi oldschool filmeket, akciófilmeket, kaland filmeket. Jó kis agykikapcsolók, de az értelmes sorozatokat megnézem pl. a discoveryn ha van.
Dr. House
Family Guy
South Park
Teen Wolf
Simpson család
Igen drágám
Jim szerint a világ
A nevem Earl
Igy jártam anyátokkal
Comedy Centralon szoktam sorozatokat nézni, kivéve a madagaszkár pingvinjeit...az valami rohadt irritáló egy ..nem is tudom micsoda. bárcsak levennék az adásról
szoktam még TLC-t, ott leginkább azt a Buddy Valastrosat, elfelejtettem, mi a neve...amiben tortákat csinálnak. sajnos mióta elkezdődött az iskola, nem nagyon nézem
szoktam még nézni dokumentumfilmeket, meg ilyen nyomozós műsorokat, az Investigation Discovery-n
esténként az animaxon nézem a Narutot, meg neten a Naruto Shippuudent
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!