Ez milyen átlag szerintetek? 5. -be.
Figyelt kérdés
nyelvtan : 4
irodalom : 5
matek : 4
töri : 5
rajz : 5
angol : 4
köri : 5
info : 5
ének : 5
tesi :4-5 nem tudom
szorgalom :4
magatartás : 5
szerintetek ez jó vagy nem esetleg miböl javitsak. nektek milyen voltak a jegyeitek 5 be ?
2011. jún. 11. 11:45
1/18 anonim válasza:
a szorgalom 4est nem igazán értem, hiszen inkább 5öseid vannak. szerintem jó átlag:)
2/18 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. jún. 11. 11:53
3/18 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó mások csak álmodoznak az ilyen jegyekről. Én mindenből 5 voltam 5-be
4/18 A kérdező kommentje:
köszi :D
2011. jún. 11. 12:18
5/18 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon jó, örülnék , ha a gyerekeimnek is ilyen lenne majd a bizonyítványa 5.-ben . Ha javítani akarsz , akkor a négyesekből lehet ötös is.
6/18 A kérdező kommentje:
=) köszi
2011. jún. 11. 12:38
7/18 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó.
Csak azt a nyelvtan négyest nem értem ezzel a helyesírással :D Amikor én voltam 5.-es, akkor matekon és tesin kívül mindenből ötös voltam.
8/18 anonim válasza:
Borzalmas. 4-es, 5-ös, te jó ég... Persze, hogy jó.
OFF: még hány ilyen kérdés lesz, hogy 4-es, 5-ös tanulók megkérdezik, hogy jó-e a bizonyítványuk? :O
9/18 anonim válasza:
5.-ben borzlmas volt a bizim...:|
msotmár kijavítottam 7.re
de nagyon ügyes vagy :D
10/18 anonim válasza:
szerintem eleg jo ez.Avval foglalkozz,hogy maradj ezen a szinten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!