Ez milyen átlag szerintetek? 5. -be.
Figyelt kérdés
nyelvtan : 4
irodalom : 5
matek : 4
töri : 5
rajz : 5
angol : 4
köri : 5
info : 5
ének : 5
tesi :4-5 nem tudom
szorgalom :4
magatartás : 5
szerintetek ez jó vagy nem esetleg miböl javitsak. nektek milyen voltak a jegyeitek 5 be ?
2011. jún. 11. 11:45
11/18 anonim válasza:
szerintem nagyon jó :) bár az angol 4-est kijavíthatnád, az elég fontos dolog. nekem 5.-be csak énekből volt 4-esem, minden más 5-ös. kis stréber voltam :DD
12/18 anonim válasza:
Én 5.-ben mindenből 5-ös voltam. Meg most is. Mindig :)
13/18 anonim válasza:
5ödikbe nekem is ilyen jegyeim voltak:) most 8adikba háromból leszek 2es:PP (ma volt a ballagás:"( )
14/18 anonim válasza:
Szerintem ez ötödikben elég gáz, az ilyen nulla tantárgyakból, mint infó, ének, rajz, tesi semmi ötösnek lenni, a többi meg nem annyira jó. Mi lesz később?
15/18 anonim válasza:
Most nem értem minek kérdezgeted !!! Most erre mit lehet mondani ??? Szerintem elég hülye lehetsz ha nem tudod megítélni magadnak !
16/18 anonim válasza:
5.-be viszonylag jó, mondjuk én szinte semmit nem tanultam és mégis kitünő voltam (kisgimibe.)
de ha nem rontassz , akk nempara.;)
17/18 anonim válasza:
jonekeed.....most leszek hatodikos es otodikbe nem voltak ien jegyeim..
18/18 A kérdező kommentje:
köszi na matekbol 5 lett és tesiböl is 5 lett ugy h három 4 es és többi 5
2011. jún. 26. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!