Amikor elmentem a 12 éves fiammal az orvoshoz mert szerintem nem elég nagy a nemi szerve akkor nem tudott rá mondani semmit hogy mekkorának kéne lennie mekkora az átlag méret?
A nemi szervek mérete mind felnőtteknél, mind kamaszoknál/kis kamaszoknál, mind gyerekeknél elég eltérő. A méretből nem lehet következtetni a funkcióra.
Lehet, hogy a fiadé kicsi, de ettől még egészséges férfi lesz belőle.
Uramisten.
Remélem tényleg kamu..
kamu ÉS van alapja
1.
te egy 12 éves kissrác vagy aki látott egy nagyobbat és most azt hiszei, hogy az övé kicsit, de azért még lekér pár adatot megnyugvásképp, hogynem az övé a legkissebb és titkon reméli, hogy lesz egy kissebb.
2. mivel 15:15kor írtad ki ezt azt jelenti, hogy mihelyest hazaértél a napköziből beültél a gép elé és kiírtad a kérdést.
3.
ezt a kérdést a egészség > férfiak egészsége kategóriába kellett volna írni.
még egy ilyen elvont kérdést...
fake az egész..
most nem tudom sírjak, vagy nevessek. :D
bocs de kötekednék az utolsó előtivel:D
"15:15kor írtad ki ezt azt jelenti, hogy mihelyest hazaértél a napköziből"
Honnan veszed, hogy napközis? A legtöbb suliba nincs is felsősöknek napközi, és az is lehet, hogy nem volt neki suli, nekünk se volt pénteken.
De am sztem is kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!