Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egy átlag kamasz mit néz a...

Egy átlag kamasz mit néz a tévébe? Ti mit néztek a Tv-be? Vagy inkább letöltötök filmeket, sorozatokat?

Figyelt kérdés
Én pl. nem nézek ValóVilágot, meg Összeesküvőket, hétvégente rá szoktam keresni a régi mesékre (Vízipók csodapók, Pumukli stb) és azokat nézem, vagy keresek új koreai sorozatokat (A palota ékkövét és társait már láttam egy néhányszor:)) Nektek mik az igényeitek? Mik azok, amik lekötnek benneteket?
2011. szept. 25. 16:10
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
88%

Én leginkább a vicces, idióta sorozatokat szeretem, meg a Beugrót, lévén, hogy színésznek készülök. Valóvilágot, X-faktort, ehhez hasonlóakat nem nézem, de ezeket igen:

Dokik

Simpson Család

Family Guy

Azok a 70-es évek - show

Cleveland Show

Így jártam anyátokkal

A Comedy Central bemutatja

2011. szept. 25. 17:57
 12/28 anonim ***** válasza:
91%

Xfaktor szoktam cska nézni az rtl-en meg néha filmeket

Sprektum, National Geaographic---> általába ezeket szoktam nézni, ha tévézek

kb. ennyi nálam a tv.. sorozatokat meg általában letöltöm

2011. szept. 25. 18:09
 13/28 A kérdező kommentje:
békát régen néztem ma már jóban rosszbant.. house dokit nem szoktam, pocsék a modora meg a viccei.. NCIS^^ ennyi:D ja meg x factor néha xD
2011. szept. 25. 18:10
 14/28 anonim ***** válasza:
89%

Hát nem nézek TV-t, én mindig letöltök filmet, de csak a 'FullHD 5.1'-es filmeket, valahogy túl (betegesen) 'igényes' vagyok... Egy adót nézek, a Comedy Centralt, de csak, ha épp nagyon nincs kedvem géphez nyúlni...

13/F

2011. szept. 25. 18:32
 15/28 anonim ***** válasza:
87%

A jóban rosszbant szoktam nézni, ha éppen valamiért nem látom, akkor a neten visszanézem. :)

Ezenkívül az X-faktort szoktam még nézni rendszeresen, illetve ha vannak jó filmek, akkor azokat.

Ezenkívül még sportot szoktam nézni, leginkább kézilabdát és F1-et, de pl. az vizes világversenyek is le tudnak kötni.

A VV-be néha belenézek este, de ilyenkor is általában jövök-megyek, pakolászok a szobában, aztán alvás. :)

16/L

2011. szept. 25. 18:54
 16/28 anonim ***** válasza:
88%
én jóban rosszbant, xfaktor, második élet ennyi 16/L
2011. szept. 25. 19:21
 17/28 anonim ***** válasza:
89%
inkább letölteni szoktam a filmeket, sorozatokat nem nézek, csak néha a vámpírnaplókat. a valóvilág engem idegesít... ha meg unatkozom akkor is cartoon networkot nézek.
2011. szept. 25. 19:32
 18/28 anonim ***** válasza:
84%

Amit mindig megnézek, az a született feleségek. Amit általában megnézek az a Való Világ (és ha van, akkor Megasztár). Amit csak néha nézek az a Dr. House, Jóban rosszban, Összeesküvők, X-Faktor. Vagy ha van valami jó film valahol, azt is megnézem. :)

14/L

2011. szept. 26. 11:45
 19/28 anonim ***** válasza:
88%

Semmi ilyen nem nézek mint pl.: Valóvilág vagy Összeesküvők, meg XFactor.

Megvagyok nélkülük is.

Netről szedek le vígjátékokat és azokat meg is szoktam nézni.

Tv.-ben pedig csak az ilyen nyomozós, gyilkossági sorozatok nézem meg.

De nagyon szeretem még a Family Guy-t is :D

2011. szept. 26. 16:37
 20/28 anonim ***** válasza:
88%

14/L

utolsó.

2011. szept. 26. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!