Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Csúfoltak vagy szóltak már be...

Csúfoltak vagy szóltak már be neked valamiért? Ha igen mi volt az?

Figyelt kérdés
2011. szept. 9. 18:21
1 2 3 4 5
 41/44 anonim válasza:
100%
Jaj hát rajtam egész életemben mindenki röhögött minden miatt, és most is azt teszik. Egyet mondhatok: akit nem szeretsz attól sz@rd le, akit meg szeretsz az úgyse mond ilyeneket :)
2011. szept. 26. 14:08
 42/44 anonim ***** válasza:
100%

engem magasságom miatt (alacsony vagyok) álltalánosba többször megaláztak csúfoltak ütögedtek, nevettek rajtam, leégettek, álltalába azt mondták rám hogy törpe, nyomi, nyomorék g*ci, hajam miatt is, volt hogy belém rúgtak, egyszer órán hajamba dobták a rágót szándékosan (göndör hajam van)

ezek olyan 8dik félévétől megszűntek (talán elkeztek komolyodni)

mostmár középsuliba is végzős vagyok itt egyáltalán nem piszkálnak mindenkivel jóba vagyok kedvesek velem, kis sulink van igy szinte mindenkit ismerek, engem is ismernek, szóval itt a középsuliba jóéletem van

nem szívesengondolok vissza az álltalános iskolára8 éven keresztül ezt kapni 3 évig nem volt durva de ugye átmentem abba a másik suliba ott kezdődtek ezek, tanárnak is szóltam, ő rájuk szólt de semmi hatása

2012. jan. 9. 23:02
 43/44 anonim válasza:
100%
Duciság, óvodától általános végéig. Inváziószerűen pattanások, zsíros haj, korai érés. Szülők valamily keveset segítettek ezek leküzdésében, vagy épp a csúfolódások feldolgozásában, sőt még itthon is kaptam a súlyfelesleg miatt a megjegyzéseket. Máig gátlásos, visszahúzódó vagyok, pedig már nagyon figyelek a külsőmre, rendszeresen sportolok és egészségesen táplálkozom, de az inferior-létet nehezen vetkőzi le az ember, ha gyakorlatilag beleszületett abba.
2012. júl. 31. 21:16
 44/44 anonim válasza:
100%
És természetesen a szívmelengető tornaórák, ügyetlenkedés kb. mindegyik labdasportban, csüngés a kötélen, mint egy zsák krumpli. Ezek elég meghatározó élmények. A csapatsportokat is utálom máig.
2012. júl. 31. 21:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!