Csúfoltak vagy szóltak már be neked valamiért? Ha igen mi volt az?
Osztályon belül soha, egy évfolyamtársam (fiú) ötödikben vagy hatodikban többszörösen csámpásnak nevezett, nagyon rosszul esett, ugyanis eredetileg nem voltam az, csak négy évig rosszul lazítottam a lábamat, mire az edzőnek feltűnt, így a bokaszalagjaim meglazultak, engedték a lábfejemet befelé fordulni. Én is tudtam volna mit mondani a fiúnak, aki a mai napig nem produkál hármasnál jobb jegyet és a feje úgy néz ki, mintha falnak rohant volna, de egyrészt én kultúrember vagyok, másrészt meggyőződésem, hogy ha türelmesen várok, eljön a bosszú pillanata.
Ma már nem csúfolnak semmiért, ugyanis hiába nem szép az önfényezés, az évfolyamról magasan a "csinos lány" kategóriába esem, figyelek, hogy ne forduljon be a lábam, azonfelül mivel párszor kiálltam mások mellett, akiket a testsúlyukkal cseszegettek, különös módon tekintélyre tettem szert.
Lehet, hogy érzékeny vagyok, de a mai napig rosszul érzem magam, ha eszembe jut a csúfolódás, ugyanakkor ezek a kis nemmmondommik magukba nézhetnének, ugyanis fogalmuk sincs, hogy milyen nagyon megbántják a gúnyolódásuk tárgyát, csak hogy bevágódjanak a haverjaiknál és nevessenek egy jót.
A nevem miatt. A gyorsan zsírosodó hajam miatt. A ruhatáram miatt (lehet, hogy 2 évvel ezelőtt nem igazán ismertem és követtem a divatot...de azért sem kellet volna...). Szar vagyok tesiből....
Most csak ennyi jutott eszembe. Leginkább most csak a nevem miatt, de igazából azt sem nagyon sértésnek szánják, csak viccelődnek, mert tudják, hogy utálom a nevem...:):)
14/L (9.-es...)
Főleg a nevem és a melleim "nagysága" miatt. Szokásos: elöl deszka, hátul léc....
14/L
Istenem, hogy lehet ennyi idióta ember, sokszor olyna kis apróságokért csúfolnak. De meggyőződésem, hogy nem kell ezeket felvenni. Régebben én is rosszul éreztem magamat a szúrkálódások miatt, többször tettettem beteget, hogy otthon maradhassak meg ilyenek. Általánosban volt néhány plázar*banc, akik csúfolódtak, ugyanis eléggé semmilyen alakom volt. Az az átmeneti fázis, hogy se mell, se szép derék és ilyenek. Aztán volt szemüvegem, tesiből nem voltam valami jó, viszont egyébként majdnem kitűnő voltam stb.
Egyébként néhány csúfolódóval most is egy osztályban vagyok, de egymáshoz se szólunk mostmár. :D
Általában gimiben már nem gúnyolódnak annyit, addig meg kitartást mindenkinek! :)
16/L
Ó, áltsuliba rengeteget!
Mindig lekövéreztek, pedig visszanézve a képeimet, olyan sovány voltam, mint a 7 szűk esztendő, csak korábban nőiesedtem, ezért már volt cicim és csípőm, amikor a többi kiscsaj még botsáska volt. Mindig beszóltak a rövid göndör hajam miatt, ami tényleg szörnyű volt, de nem annyira, hogy b@sztatni kelljen miatta.
De nem csodálom, egy kis faluban élek, ahol az emberek 90%-a egy korlátolt barom, akinek nincs tekintettel mások érzéseire. Érdekes módon, ahogy elkerültem más városba tanulni, senkinek sem jutott eszébe cseszegetni, és már nem az a szerencsétlen, önbizalomhiányos kislány vagyok, sokkal öntudatosabb és magabiztosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!