Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Csúfoltak vagy szóltak már be...

Csúfoltak vagy szóltak már be neked valamiért? Ha igen mi volt az?

Figyelt kérdés
2011. szept. 9. 18:21
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
77%
Engem a vörös hajam miatt. :/
2011. szept. 9. 19:59
 12/44 anonim ***** válasza:
68%
egy-két éven belül csodás mosolyod lesz, ők meg majd irigykedhetnek :D
2011. szept. 9. 20:17
 13/44 anonim ***** válasza:
94%
Kövérségem, ragyáim, csúnyaságom, fehér bőröm, karikás szemeim, gyorsan zsírosodó hajam, hangom, stílusom, nevem, szemszínem, tanulmányi eredményem miatt, meg azért, mert nem hazudok anyámnak. Biztos van még több is, de perpillanat ennyi jut eszembe. Képzelheted, hogy akkor az én önbizalmam hányadig bányászbéka segge alatt van, kérdező...
2011. szept. 9. 20:45
 14/44 anonim ***** válasza:
90%

Nevem, alakom miatt hogy elől deszka hátul léc nekem is mondogatták.. pedig nem is voltam annyira sovány. én még picit kövérnek érzem magam de azt mondják h*lye vagyok.xD

Még az arcom miatt is mert nincs olyan kövér pofám mint a drága osztálytársaimnak és ezért kitaláltak a töri könyvből egy nevet nekem ami közbe nem is illik rám.. meg azért csinálták legtöbben mert irigyek de ez szánalmas szerintem.. meg most hogy az osztály plázapi*ája.. meg még apróbb dolgokkal.. :|

2011. szept. 9. 20:53
 15/44 anonim ***** válasza:
88%
Folyamatosan a súlyom miatt. Még most is valamikor. Az ömbizalmam meg nem is lehetne nagyobb. Ha le "kucuznak" vagy "disznóznak" vagy "malacoznak" nagy ívbe lef*som hülyéskedünk tovább és széjjel röhögjük magunkat. Nem kevészer malacoznak vagy kucuznak le de az önbizalmamat sehogy sem tudják lerombolni soha :). Én mindig boldog vagyok. Szomorú vagy önbizalom hiányos sose voltam még se otthon se suliban.
2011. szept. 9. 21:05
 16/44 anonim ***** válasza:
92%
Általánosban, hogy kicsit duci voltam. Nem voltam kövér, de volt rajtam felesleg. Mostmár szerencsére nincs, de nagyon rossz volt. Illetve a hajam miatt. ugyanis sötétbarna hajam van, és nagyon soakt cigányoztak, amikor nem vagyok az...
2011. szept. 9. 21:16
 17/44 anonim ***** válasza:
75%
Húha hát...Annyira nem. Mindig nagyon ronda meg szerencsétlen voltam. Persze kaptam 1-2 megjegyzést, durvábbakat is de nagyon ritkán fordult/fordul elő. Legtöbbször sajnálnak az emberek meg undorodnak tőlem. Csúfolódni legtöbbször irigységből szoktak, rám meg ugye senki nem irigy :D
2011. szept. 9. 21:20
 18/44 anonim ***** válasza:
94%
Hát nekem sose tudta senki sem elvenni az önbizalmam. Még akkor is széles mosollyal az arcomon mentem ki a suliból amikor 1-est kaptam, mindenki lealázott, kövéreztek és mindennek elmondták mindenkimet és engem is. Nem tudták lerombolni sehogy :). Isteni adottságom van :D. Az önbizalmam semmivel se lehet lerombolni :)
2011. szept. 9. 21:20
 19/44 anonim ***** válasza:
88%
Jó, ha engem is csak a testalkatommal csesztetnének, nekem sem lenne kisebbségi komplexusom, elhiheted.
2011. szept. 9. 21:22
 20/44 anonim ***** válasza:
89%
21:22 vagyok. Ne vett b*szogatásnak, nem annak szántam. Csak szerintem van egy kis különbség a túlsúlyossággal való csúfolódás és aközött, ha folyamatosan azt érzékeltetik veled, hogy senkinek sem kellesz és semmire sem vagy jó.
2011. szept. 9. 21:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!