Csúfoltak vagy szóltak már be neked valamiért? Ha igen mi volt az?
Engem csesztettek sokmindenért:
testalkat
pénz (ami nem túl sok csak szép a házunk meg jó sok dolgom megvan aminek kb. 70%-ért én dolgoztam emg több évi munkával)
Azért mert kitűnő tanuló vagyok
Rossz vagyok tesiből
Aszthmás vagyok
és még sorolhatnám. Ezekből az aszthmát és a tesit kivéve minden előjött akármikor és általában előjön. De sose tudják lerombolni az önbizalmam.
Nem is vettem annak :)
De az ilyen senkinek sem kellesz szöveget maximum 2 évente 1-szer hallom de akkor sincs semmi bajom tőle.
A szemem miatt régen (1-től 4.-ig.)
Azért meg ilyen "mandulavágású",sokszor kígyónak hívtak,az elején zavart,de most már másik osztályban vagyok és minden ok.:D
13/L
Általánosban folyton. Nagy a szám, mármint vastag. Voltam már szopós szájú, mutáns, "nekirohantál a falnak". "Inkább fordulj el, mert hátulról szebb vagy, mint elölről". "Anyád nem tudott rendesen kinyomni?"
Elöl deszka, hátul léc, fejletlen, "jézusom, ennek még nem jött meg", "spicli"...
Szóval elég gáz, utáltam az általánost. Középsuliban már nem volt ilyen gond.
Ja most is azzal csúfolnak hogy deszka vagyok -.- Meg hogy minek melltartó ha mellem sincs..mert vékony vagyok,hízni meg nem tudok :S
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!