Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ugye ezért nem kaphatok...

Ugye ezért nem kaphatok igazgatóit? :S bocsi ha rossz helyre írtam de nem tudom hova kéne .

Figyelt kérdés

szóval az a lényeg hogy anyám nem megvette a német tk-t,hanem a könyvtárból vettük ki ..

és ma németen elfelejtkeztem magamról és tollal írtam be a feladatba a helyes választ,meg amikor unatkoztam,(ezt is tollal) körberajzoltam a feliratokat a könyvben :S

és csak utána így nézem,nézem .... erre hirtelen eszembe jut hogy a k.rva életbe,könyvtári könyv :S

ha vissza kell majd adni ugye nem kaphatok érte igazgatóit? :S

én tényleg nagyon sajnálom csak elfelejtettem mert unatkoztam és elkezdtem rajzolgatni!! de tényleg nem direkt volt!

13l

2011. szept. 9. 15:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Vissza kell adni egyáltalán? Csak mert nálunk az ingyentankönyveseknek úgy van,h minden évben 25%-ot csökken a könyv értéke, vagyis négy évig kellene használni, de a valóságban nem kell visszaadniuk, senki se használja 1 tulajdonoson kívül, a maradék három évet leállja a szekrényben, nem kérik, hogy hozzák vissza, ha meg letelt a négy év, a kutya se keresi, még annyira se, mint eddig.
2011. szept. 10. 20:47
 22/26 A kérdező kommentje:

nekünk vissza kell vinni mert én nem kapom ingyen a könyveket mert nekem a tesóim már nem járnak iskolába,a szüleim se váltak el,ezért nem vagyunk jogosultak (vagy mi) az ilyen ingyen tankönyvekre meg ingyen kaja meg stb.

meg nekünk a német könyv az a Ping Pong Neu,ami 2 évre szól,szóval ez most a harmadik,és ezt használjuk most hetedikben és jövőre,nyolcadikban. ezért csak jövőre kell évvégén visszavinnem :D

és ezért még ha nekünk is olyan 25%-os lenne,még így is ki kellene fizetnem a felét ://

2011. szept. 11. 10:52
 23/26 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ha észreveszik, akkor tuti, hogy kifizettetik.

12/L

2011. szept. 11. 18:23
 24/26 A kérdező kommentje:

köszi a választ :)

hát akkor szurkoljatok légyszi hogy ne vegyék észre xD ://

2011. szept. 11. 19:18
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nem veszik ezt komolyan (sajnos) így mindenki kedvére firkálgathat bele:( ÉS NEM GYENGE ISKOLA!! Szóval ha nálunk járnál semmi baj nem lenne :) Ja és szorítok hogy ne kapj semmit.Gondolom jól tanulsz és nem akarod hogy ez az igazgatói elcsúfítsa a naplót.
2011. szept. 11. 20:09
 26/26 A kérdező kommentje:

köszi utolsó :))

amúgy nem tanulok sajnos annyira jól :S

az évet már egy 4-essel kezdtem...:(

2011. szept. 12. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!