Ugye ezért nem kaphatok igazgatóit? :S bocsi ha rossz helyre írtam de nem tudom hova kéne .
szóval az a lényeg hogy anyám nem megvette a német tk-t,hanem a könyvtárból vettük ki ..
és ma németen elfelejtkeztem magamról és tollal írtam be a feladatba a helyes választ,meg amikor unatkoztam,(ezt is tollal) körberajzoltam a feliratokat a könyvben :S
és csak utána így nézem,nézem .... erre hirtelen eszembe jut hogy a k.rva életbe,könyvtári könyv :S
ha vissza kell majd adni ugye nem kaphatok érte igazgatóit? :S
én tényleg nagyon sajnálom csak elfelejtettem mert unatkoztam és elkezdtem rajzolgatni!! de tényleg nem direkt volt!
13l
nekünk vissza kell vinni mert én nem kapom ingyen a könyveket mert nekem a tesóim már nem járnak iskolába,a szüleim se váltak el,ezért nem vagyunk jogosultak (vagy mi) az ilyen ingyen tankönyvekre meg ingyen kaja meg stb.
meg nekünk a német könyv az a Ping Pong Neu,ami 2 évre szól,szóval ez most a harmadik,és ezt használjuk most hetedikben és jövőre,nyolcadikban. ezért csak jövőre kell évvégén visszavinnem :D
és ezért még ha nekünk is olyan 25%-os lenne,még így is ki kellene fizetnem a felét ://
Kedves Kérdező!
Ha észreveszik, akkor tuti, hogy kifizettetik.
12/L
köszi a választ :)
hát akkor szurkoljatok légyszi hogy ne vegyék észre xD ://
köszi utolsó :))
amúgy nem tanulok sajnos annyira jól :S
az évet már egy 4-essel kezdtem...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!