Ugye ezért nem kaphatok igazgatóit? :S bocsi ha rossz helyre írtam de nem tudom hova kéne .
szóval az a lényeg hogy anyám nem megvette a német tk-t,hanem a könyvtárból vettük ki ..
és ma németen elfelejtkeztem magamról és tollal írtam be a feladatba a helyes választ,meg amikor unatkoztam,(ezt is tollal) körberajzoltam a feliratokat a könyvben :S
és csak utána így nézem,nézem .... erre hirtelen eszembe jut hogy a k.rva életbe,könyvtári könyv :S
ha vissza kell majd adni ugye nem kaphatok érte igazgatóit? :S
én tényleg nagyon sajnálom csak elfelejtettem mert unatkoztam és elkezdtem rajzolgatni!! de tényleg nem direkt volt!
13l
ennek nagyon örülök :D
komolyan,a suliba amikor észrevettem magam hogy firkálok,úgy elkezdett görcsölni a hasam,úgy féltem .... azt hittem a tanár észrevesz és rám szól :S
Szerintem ezért ki is fognak rúgni!!! :"D
Bazzeg vegyél egy új könyvet és vidd vissza azt! Mond meg hogy sorry véletlen volt, itt az új.
az ilyen könyveket általában leselejtezik és a kutya nem lapozgatja végig, ki akarná végiglapozgatni 100 diák 500könyvét minden évben?! ezt onnan tudom hogy anyám könyvtáros egy középiskolában. ha meg valaki szóvátenné a művésznő majd jól előadja hogy rohadtul semmi köze hozzá már ilyen volt vagy valaki belekontárkodott a könyvtában.
nekem törim volt könyvtárból és benne volt hogy szeretlek zsolti és rajzoltam need egy szivet hasonlók és én is benne hagytam munkámat az utókornak jócskán
biztos igazgatóit fogsz kapni ezért...
Ha észre veszi a könyvtáros akkor kifizetteti veled (vagy ha jó fej akkor nem) ha meg nem veszi észre akkor azzal le is zárult a történet, a másik gyerek meg biztos nem fog a könyvtárba rohanni, hogy össze van firkálva, ha mégis akkor ki kell fizetned.
köszi a válaszokat :D
mondjuk jófej a könyvtáros,mert az o.társam anyukája :P
az hogy beadom hogy nem én firkáltam,azért gázos mert most rendeltek új könyveket ... szóval ez most új könyv és előttem még senkinél nem volt :'D
de tökre mindegy akkor majd max kifizetem :)
Az összes könyvtári könyvem telefirkálgattam, a költőket kipingáltam, és ahogy elnéztem, az előző tulajdonosok sem kímélték a könyvet. A könyvtárosnak fel sem tűnt, nem is nagyon érdekli.
A világon semmi bajod nem lesz, még egy "jaj de buta vagy"-ot sem kapsz.
köszönöm :D
mondjuk nálunk is a régebbi könyvekbe mindenhol ott van egy szív meg trágár feliratok meg bajuszt rajzolnak az embereknek ... meg a normális könyvekben tollal ott van egy vonalka ahol abbahagyták az olvasást ... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!