Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány órátok van egy héten?

Hány órátok van egy héten?

Figyelt kérdés
Nekem minden nap 6 kivéve szerdán,akkor 5.Zeneiskolás órákat még nem tudom hogy mikor lesznek :)
2011. szept. 7. 13:56
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:

Szerintem nektek nagyon jó dolgotok van...

8.-os vagyok. 34 órám van egy héten egy kis jóindulattal, mert rajz, zene egyben van(egyik héten ez másikon az); választotton (gyermekirodalom,mert más lehetőség nem volt) magyar felkészítő van; technoszon matek felkészítő; a tulajdonképpeni zenén román felkészítő; a latinon is általában román van; az egyetlen tornaóránk úgy esett hogy egyik héten foci, másik héten kézilabda edzés van így a lányok minden 2. héten ,, csak'' 2-ig vannak(lányfoci nincs). + aki benne van a kórusban még heti + 1 óra (hétfőn 14-15)(szerencsére én nem vagyok kórusos :) ). Az elméleti órarendünk szerint hétfőn 2-ig, más napokon 3-ig vagyunk + heti 3 óra felkészítő + 1 kórus (de az elméleti és gyakorlati órarend szerencsére távol áll egymástól)

(Erdélyben élek, pontosabban Kovászna megyében) 14 éves lány vagyok

2015. okt. 28. 19:54
 62/62 anonim ***** válasza:
Nekem nyolcadikban kétszer volt hat órám, a többin öt. Plusz egy különóra és két táncóra. Kilencedikben háromszor volt nyolc, egyszer kilenc és egyszer 12 órám, ami kötelező volt. Tizedikben kétszer nyolc, kétszer kilenc, egyszer tíz és két gyógytesi. (Sima tesire is be kellett járnom.) aztán ez váltakozott tizenkettedikig. Tizenharmadikban két nap volt tizenegy, egyszer három, egyszer kettő és egy üres nap, amikor én bejártam mások órájára, szóval az még plusz kilenc.
2019. febr. 9. 13:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!