2 hetente 3 napot vagyok iskolában ( már ha oktató nem kér ki dolgozni...volt, hogy 2 hónapig az iskola közelében sem voltam :S) max 5 órám van mert 2-3 órát egy tanárral vagyunk és ő is menne már ha a meg persze mi is :D
2011. szept. 7. 15:54
13/62 anonim válasza:
mindennap 7 óra :D
+ még nem tudom mikor lesz előkészítő
de már most csütörtök és kedd 8 órám van :DD
2011. szept. 7. 15:57
14/62 anonim válasza:
heti háromszor 6 óra és 2x 5
13/L 7.oszt.
2011. szept. 7. 16:02
15/62 anonim válasza:
9.-es vagyok. Kétszer 8, kétszer 6 és egyszer 5. :) De igazából nem bánom, mert amikor 8 óránk van, az utolsó kettö számtech és tánc. Ezeket pedig élvezem. :) A tánc meg egy hónapig tart csak. Ja, és nálunk 3/4 nyolckor kezdödik a tanítás, és 10 perces szünetek vannak, a kajaszünet meg negyed órás, így akkor van vége a 6 órának, mint általánosban az 5.-nek. :)) 15/L
2011. szept. 7. 16:21
16/62 anonim válasza:
Háromszor 7óra és kétszer 6
Elég jó,tavaly több órám volt. :)
2011. szept. 7. 17:10
17/62 anonim válasza:
4x7 + 1x6
De rohadt soká végzek mindig, mivel két 20perces szünet van minden nap, hogy aki ott ebédel, tudjon kajálni rendesen. Ahhoz képest sosem végeznek időben, annyit kell várniuk, hogy épp csak belapátolják a kaját, mi meg hiába vagyunk ott, szóval senkinek se jó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!