Hány órátok lesz egy héten? Milyen az elosztás? Meg vagytok vele elégedve, vagy lehetne jobb is?
Kíváncsi vagyok, kinek hány órája lesz egy héten, milyen az elosztás, jó/rossz. Lesznek nagyon nehéz napjaitok, máskor pedig könnyebbek?
16/L
Szerintem ez elég hül.ye kérdés hiszen mindenkinek 1 nap 24 órát kell leélnie, tehát 24×7 az 168 óra...
Viccet féélretéve asszem 35, és lehetne rosszabb is:D
15/f
Hát én már leérettségiztem, de elkezdtem egy OKJ-s tanfolyamot (gyógyszertári asszisztens), és 20 órám van egy héten, hétfőn egyáltalán nincsen :) főleg ilyenek, hogy gyógyszertechnológia, kémia, anatómia, latin, egészségtan, pszichológia stb. Eddig tetszik :)
Persze lehetne kevesebb is, de én totál elégedett vagyok vele, mert marad idő felkészülni felsőfokú angolra és kiegészítő érettségikre .
hát a hétfő keddd szerda elég húzós lesz.dupla közgáz sőt tripla is akad,plusz még matek,töri,irodalom aznap.
idén érettségizek úgyhogy jó sok órám lesz az órarendin (34)kívül is.
a pénteki napom viszont laza,kétszer első órám sincs...eddig.
Nekem egyik héten 32, a másik héten azt hiszem 30 órám lesz.
Mondjuk lesz olyan napon, hogy 3 matekom lesz (egy sima és két fakt), vagy hogy 2 üzleti gazdaságtan és 4 gazd. gyakorlat.
Olasz két tanítási nyelvű, 10. osztály, heti 35 óra
minden nap lesz 0. órám, kétszer lesz egy héten 8 órám, lesz úgy hogy egymás után kémia és fizika... szóval lesz nehéz nap az biztos:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!