Melyik a jobb szerintetek? Milyen termékeket vásároltatok? Meg voltatok elégedve?
A budaörsi IKEA, vagy az örs vezér téri IKEA?
Barátnőmmel akarunk a lakásba venni néhány jó cuccot.
16:43
Igen.
Őszintén szerintem tökmindegy. Én Zuglóban lakom, nagy ívben teszek rá, milyenek a dolgozók, különben sem kellett velük kommunikálni, megkerestem a terméket, és elhoztam. Minden információt megadnak, aki tud olvasni, az ritkán szorul a dolgozók segítségére.
A termékek... hát hosszú távra ne tervezzetek velük. Fél éve vettünk egy könyvespolcot, most ahogy takarítottam, látom, hogy minden polc meghajlott. Pedig rendeltetésszerűen használtuk, könyvek voltak rajta. Pár évig jó, de nem fogjuk nyugdíjas korunkban is ezt használni, az tuti.
OMG! ez kb olyan kérdés, h a budaörsi vagy a váci úti teszkóban vegyek teszkós ásványvizet?
elhiheted, mindkettőben ugyanazok a termékek vannak, abba menjetek, amelyik közelebb van. de ha szerettek utazni, akkor menjetek a távolabbiba.
egyébként szeretem az Ikea-t, jók a termékek, a kanapém, a komódom, a dohányzóasztalom és még sok más apróság onnan van, eddig semmi bajuk.
aki fikázza, az vásároljon máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!