Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Dr Brown cumisüveget használ...

Dr Brown cumisüveget használ valaki? Meg vagytok elégedve vele? Ha van összehasonlítási alapotok, jobb, mint másfajta cumisüvegek?

Figyelt kérdés
2011. márc. 10. 19:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Csak az Aventtel tudom összehasonlítani, nekünk a Brown's sokkal jobb, egyáltalán nem nyel levegőt vele a babám, csak ajánlani tudom!
2011. márc. 10. 19:42
 2/6 anonim ***** válasza:

nekem van 4db de folyik

csuklas ellen vettuk amire jo is volt, de ha nem szivja akkor el kezd folyni

baratnom szerint csak bena vagyok, de o sem tudta ra tenni, ugy hogy ne vegezze a fele tapszer a gyereken :S

Tommee Tippeenek is van hasfajas elleni uvege

igaz azt en nem probaltam, de kovetkezo gyereknel tuti olyat veszek

batartnom uvege nem csopog es az is Dr Brown

2011. márc. 10. 19:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Segítettetek a döntésben. Mi is olyan fogunk venni! :)
2011. márc. 10. 20:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát nekünk a tommi...nem jött be egyszerűen se a cumiját se a cumisüvegét nem szerette pedig én is azt vettem a levegő "ellen"!! Aventes is van de nekünk az csömög, most vettem 2 mam-osat(mert a cumink olyan és azt szereti) az is olyan szelepes, hogy nem nyel közben levegőt...eddig ez jött be a legjobban!!
2011. márc. 12. 11:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia

En irtam a TT-t.Ezt az uveget ajanlom.

[link]

2011. márc. 12. 23:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Azt hiszem válogatunk még, aztán majd meglátjuk. De a tippek hasznosak voltak.
2011. márc. 16. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!