Hány órátok van egy héten?
Figyelt kérdés
Nekem minden nap 6 kivéve szerdán,akkor 5.Zeneiskolás órákat még nem tudom hogy mikor lesznek :)2011. szept. 7. 13:56
41/62 anonim válasza:
Én is nyolcadikos vagyok. Hétfőn, szerdán és pénteken elméletileg 6, kedden és csütörtökön pedig 5 óránk van. Nekem megfelel, bár jobb lenne, ha nem kéne pénteken is bent rohandi 2-ig.:D
43/62 anonim válasza:
Minden nap 8 órám van,tehát összesen 40 /hét.
15/L (9.es)
44/62 :) :) :) válasza:
de jó nektek :) nekem 5x7!!! :@@@
45/62 anonim válasza:
Összesen 31 óra.
H:7
K:7
Sz:5
Cs:6
P:6
Az ideiglenes órarend ennél sokkal rosszabb volt kétszer lett volna 8. óra. De az hál istennek elvették.:D Bár Pénteken csak négy órám lett volna, ami azért pénteken mindjárt másabb, mint a 6.
12.oszt, Szakközép, 17/F
46/62 anonim válasza:
Én most kezdtem a 9.-et és hétfőn van 7 órám, a többi nap m meg 6. De még nincs benne a történelem szakkör, az orosz csoport és a heti egy gyógytestnevelés.
47/62 bundabotrány válasza:
Van 2 a falon (analóg óra) , 2 a tévé mellet, egy a kisasztalon (ezek digitálisak). Van a számítógépen, meg a tv-en is óra.
48/62 anonim válasza:
nálunk minden nap 6 óra+különórák és így van hogy öt-ig bent vok örüljetek hogy 8.-os létetekre még van 5 órátok nálunk már hetedikbe sem volt...
14/l
49/62 anonim válasza:
H:6
K:7
Sz:8
Cs:6
P:6
Tehát összesen 33 hetente..+még hétfőn és szerdán 2 órás röpi edzésem van.:D
9.osztály-14/L
50/62 anonim válasza:
4 napon 7 órám van, 1 napon pedig 6 de úgy h az egész tolódik mert nincs első.
15/L (9. osztály)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!