Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Másnak ilyen ez a kamasz kor?

Másnak ilyen ez a kamasz kor?

Figyelt kérdés

Kétszer olyan mértékben borulok ki olyan dolgokon is, amiket azelőtt észre sem vettem. Van, hogy boldog vagyok, néha meg úgy érzem, hogy nem bírom tovább, mert annyi dolog kavarog a fejemben, hogy kikészülök tőlük.

Néha elsírom magam olyan videókon is, amiket azelőtt mosolyogva néztem meg, és sok olyan dolgot veszek észre magam körül, amit azelőtt nem.

Olyan nehéz, és kikészít... Másnak is ilyen?

(Bár én alapból érzékeny, és a korosztályomhoz képest viszonylag érett típus vagyok)

13L

2011. szept. 4. 18:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Oh, ne is mondd:D

Bár én már 16 éves vagyok de most is vannak olyan dolgaim, hogy egyszerűen nem csak magamat hanem mindenkit kitudok készíteni.

Sajnos, igen szinte mindenkinek ilyen:)

2011. szept. 4. 18:55
 2/10 anonim ***** válasza:
bár én nem tudom mennyire mondhatom magamnak 3 hónapra a 18-tól, de édesanyám fontolgatta hogy pszichológushoz visz.
2011. szept. 4. 19:18
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen szerintem elég sok kamasz érez így,mint te. Sajnos ez normális:)
2011. szept. 4. 19:58
 4/10 anonim ***** válasza:

Én is totál így vagyok, szóval nem vagy(unk) egyedül...:S

14L

2011. szept. 4. 21:31
 5/10 anonim válasza:

A felnőtté válás azt jelenti,

felfogod mi történik körülötted,

ha vidám, ha szomorú az!

(ShoTer)

2011. szept. 4. 23:14
 6/10 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzet... Nem tudom,néha nekem is ilyen depis napjaim vannak ,aztán meg NAGYON ritkán boldogabb napom. Mostanában legtöbbször szomorú vagyok,mert annyi minden kavarog az én fejemben is. értéktelennek érzem magam. Egyébként üdv a csapatban én is érettebb vagyok :D Néha úgy érzem,csak én vagyok ilyen ,,fura",hogy megvisel ez a korszak,mert szinte mindenhol viháncoló embereket látok. Legalább vannak sorstársaim ,ezek szerint. :)

13/l

2011. szept. 6. 15:26
 7/10 A kérdező kommentje:

Jajj, de jó hallani, mintha csak én írtam volna. Néha engem is kiborít, hogy mindenki olyan boldog és vidám, én meg... hát, ahogy hallom, tudod. De nekem is vannak boldog napjaim, sokszor, csak néha mélyponton vagyok. Mint mondjuk ma, de most már azt hiszem sikerült túllépnem a traumás, stresszes korszakomon (3-4 hétig tartott), és most már minden rendben lesz. :)

Ha gondolod, írhatsz privit, és megbeszélhetjük a legújabb észrevételeinket, gondolatainkat, tapasztalatainkat. :)

2011. szept. 6. 16:43
 8/10 anonim ***** válasza:

:) oké majd lehet,hogy írok... :P

amúgy nekem még ilyen problémáim vannak: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..

2011. szept. 6. 17:10
 9/10 anonim válasza:

Nem vagy egyedül :) Mondjuk én csak 12éves vagyok, de most olyan más lett körülöttem a világ... (vagy én változtam meg :DD) És sokkal több mindenen ki tudok borulni, mint eddig...

Sajnos ezen túl kell mindenkinek esni :( kb. 2-3 hónapja még majdnem hogy mindenen nevettem, stb...most meg olyanokon meg tudok "hatódni" mint amiről nem is gondoltam volna.

2011. okt. 4. 10:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is sok mindenen, amin nem kéne kibukok, megsértődök, meg ilyenek. Gyakran nagoyn fáradt vagyok, ilyenkor már veszekszek, még jobban előjön a hirtelen haragom, gorombáskodok. Sokszor még iszok is a fáradtság mellé...
2011. dec. 14. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!