Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ezt én nem értem. Szerintetek? :/

Ezt én nem értem. Szerintetek? :/

Figyelt kérdés

Eléggé félénk,visszahúzódó és önbizalom hiányos lány vagyok. Suliban soha nem adom önmagam,egyszerűen nem megy.. félek vagy nem is tudom, itthon meg tök jól érzem magam ,mert nem kell semmitől félnem stb. A lényeg az,hogy 6.-ikban új suliba mentem és azóta *zarul érzem magam. Jött egy-két-három-négy rossz megjegyzés... legalább 5 fiú mondta,hogy ronda vagyok. (csak így simán) ez nekem eléggé rosszul esik, mert az előtt is kevés önbizalmam volt... ráadásul régebben sokan(jó nem annyira hűű de sokan) megjegyezték már ,hogy szép vagyok.( nem hittem el)

Arra lennék kíváncsi,hogy lehet,hogy az önbizalom hiányom miatt nem látnak szépnek? (mert nem értem) jó oké kissé pattanásos vagyok meg ilyesmi ,de nem tudom miért kell beszólogatni. Eléggé sokat sírtam... és ezek a beszólások voltak vagy egy éve ,de még most is sírni szoktam. Na és igen szerintem is csúnya vagyok,de ismerősök szerint nem. ÁÁ akkor most mi van? :( Szerintetek?

egy 8.-os lány

2011. szept. 3. 18:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ja, és ne haragudj, hogy ilyen sokat írtam, de még minimum ennek a dupláját tudtam volna írni, ez csak nagyon a lényeg, és tömörítve van. :D
2011. szept. 4. 00:33
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
nyugi én is így voltam vele amíg nem lett pasim aki minden nap legalább százszor elmondta hogy milyen szép vagyok. Az önbizalmam is megnőtt :))
2011. szept. 4. 15:48
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

amikor kissebb voltam én is ilyen voltam a suliban.nagyon csendes,szégyenlős,félős stb.

de ma márt szinte én vagyok az egyik leghangosabb az osztályban és néha olyan dolgokat csinálok a barátaimmal hogy csak ugy szakadunk a röhögéstől :)

viszont én sem vagyok valami marha szép én

14 éves vagyok és nálam is jelentkeztek a pattanások.mégrosszabb hordok szemüveget is mert kell ami nagyon nem illik nekem.de a szüleim és ismerőseim barátaim mindig mondogassák hogy miket beszélek nagyon is illik a szemüveg de hát én ezt nem igy látom.Én sem vagyok tökéletes valakinek nagy az orra valakinek elállnak a fülei és még 1000 dolgot is sorolhatnánk.Nekem nem jó a testartásom és hát télleg rondénak érzem magam.Én is nagyon sokszor sírtam és szinte elmenekültem volna a világból de itt vagyok.Nagyon sokan csúfolnak minden ffélének ai onik jól.De mostanában kicsit belenyugodtam és megpróbáltam szembenézni vele.Minden egyes embernek vannak hibái külső, belső.Akik csúfolnak téged biztosan ők sem tökéletesek és biztosan azt hiszik hogy ők a nagy menők és valami nagyobb rendű embereknek képzelik magukat miközben csak ugyanolyanok mint én vagy te vagy más valaki.Ők is csak kamaszok/tinik.És a pattanások hát igen minden embernek vannak pattanásai ha akrjuk ha nem.És akkor?Valakinek több valakinek kevesebb lehet hogy pár év múlva márt nem lesznek pattanásaid vagy ha lesznek nem is olyan sok akkor meg lehet hogy nekik lesz egy csomó.Én azt mondom jobb ha ilyenkor vannak mert gondolj bele például ha idősebb leszel 16 vagy még több hát márt nagyobb leszel és akkor lennének.Egyébként is mi értelme csufolódni de vannak ilyenek tudom de hát ennyi esze van valakinek ennyi idős korba ez márt hihetetlen.

Ne törődj velük.Ha beszólak neked akkor meg szólj neki vissza valami okos dolgot mert bizonyára ha nem szólsz nekik rájönnek hogy téged lehet piszkálni és igy mindig fognak.Nem vagy csunya hidd el.Szép vagy te is nagyon szép és hidd el az ismerőseidnek családodnak hogy télleg szép vagy.Ne törődj az ilyen ostobaságokkal.Hát ha ilyen buták akkor mitcsináljunk.Magukat szégyenítik le hogy csak ennyi eszük van.

2011. szept. 7. 15:31
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

bocsi a hibákért csak folyton lefagy a net :S

az egyik mondtaom az akarta lenni fennt hogy

*engem is csufolnak de arra nem gondolnak hogy ez nekem nem esik jól

2011. szept. 7. 15:34
 15/15 anonim ***** válasza:
50%

Egyébként priviben küldhetnél képet,kinevetni biztosan nemfoglak nem vagyok olyan :) (13/L vagyok.:3)

Szerintem ez valahogy úgy van hogy önbizalomhiányod van ezt látják,és megpróbálják kihasználni,vagyis támadnak mert nekik ez a jó ha mások lelkébe gázolhatnak bele.Ismerős helyzet azért mondtam :/.

Egyébként Fel a fejjel. Mutasd meg nekik hogy te nem vagy olyan amilyennek ők gondolnak.Bátran szólogass vissza, egyenlőre kezd ezzel :)

2011. szept. 7. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!