Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem értem? Anyu egy hajcsár A...

Nem értem? Anyu egy hajcsár A mai nap történt hazajöttem hoztam 3 ötöst és mondtam hogy töriből röpit írtunk és nem tudtam.

Figyelt kérdés
Ő rögtön hogy lehetsz ilyen nem hiszi el h mindenből rontok mért nem tanulok csak gépezek-tanulás közben vagy csak ott van vagy be van lépve fészbe pihenés gyanánt szoktam elindítani egy zenét- és akk én elkezdtem vele kiabálni ő rögtön hogy ne kiabáljak kifogom őt készíteni meg minden nem tom mit csináljak komolyan minden töri órára tanulok ez a z egyetlen volt amire szinte alig tudtam volna mert másokra is készültem.
2011. máj. 5. 15:51
1 2
 1/13 :) :) :) ***** válasza:
44%
most mi van ha 5öst hoztál,akkor mi a baj?vagy a törire rossz jegyet kaptál?nem valami érthető
2011. máj. 5. 16:03
 2/13 anonim ***** válasza:
72%

De, érthető :)

Kapott 3 ötöst, de ma írtak töriből amit szerinte elrontott, rosszul sikerült. Ezért veszekedett vele az anyja.

Tanácsot nem tudok adni csak leírtam az elsőnek ezt.

2011. máj. 5. 16:06
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
Istenem olyan szánalmas,aki a jegyek miatt pampog.Főleg egy jó tanulónál.
2011. máj. 5. 16:08
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
gondolom anyukád valamiért ideges,és rajtad tölti ki a mérgét.miért nem kérdezel rá normális hangnembe,hogy mi a baj,mert neked nem esik jól hogy így beszél veled azok után,hogy ilyen jó jegyeket vittél haza.
2011. máj. 5. 17:22
 5/13 anonim ***** válasza:

Nekem is ez van.. a jó jegyeket semmibe veszi,a rosszakat mindig megemlegeti.

Nem tudom,mit lehetne már kezdeni.jön a szerencsétlen keresztanyám,h az meg most a gép a gép azt kéne h eltiltsanak..de ilyenekkel...

valami megoldás?

2011. máj. 5. 17:45
 6/13 anonim ***** válasza:
Gondolom Anyukádnak valami gondja van és stresszes valami miatt..Inkább derítsd ki,hogy mi a baj..munka,számlák stb.. és érdeklődj,hogy tudsz-e neki segíteni :))
2011. máj. 5. 18:17
 7/13 anonim ***** válasza:
Attol függ, hogy miből kaptal ötöst. Ha énekből, tesiből, rajzbol vagy hasonlo tantargybol, akkor megértem, hogy miért akad ki, ha a fontos - töri - tantargybol nem teljesítesz megfelelően. Nyilvan szeretné, ha tovabb tudnal tanulni. A szülők ilyenek. Majd, ha te is ebben a cipőben fogsz jarni, megérted anyukadat.
2011. máj. 5. 19:28
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
KUSS felszólítással zárd magadra az ajtót, nyugodjatok le, aztán mondd meg neki a véleményedet nyugodtan.
2011. máj. 5. 20:19
 9/13 anonim ***** válasza:
nyugodtan beszéljétek meg ha lezajlott a vita és az utánakövetkező egyedülléti rész.. biztos akad valami ami becsúszott nála és ez adta ki magát.. beszéld meg vele!
2011. máj. 5. 22:34
 10/13 anonim ***** válasza:

szeegéény..hát biztos szarul esett...én biztos megdicsértelek volna..az én kislányom 3.-os és ő is 5 -ösöket hoz..de mondja h., a nyelvtan húú nehéz volt..én azt mondom neki jólvan ügyes vagy nagyon,okos vaaagy..nem baj majd legközelebb...hát az ember nem tudhatja mindig egyformán..

ügyes vagy..majd kijavítod ha esetleg rosszul sikerült..

2011. máj. 5. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!