Nem értem? Anyu egy hajcsár A mai nap történt hazajöttem hoztam 3 ötöst és mondtam hogy töriből röpit írtunk és nem tudtam.
Figyelt kérdés
Ő rögtön hogy lehetsz ilyen nem hiszi el h mindenből rontok mért nem tanulok csak gépezek-tanulás közben vagy csak ott van vagy be van lépve fészbe pihenés gyanánt szoktam elindítani egy zenét- és akk én elkezdtem vele kiabálni ő rögtön hogy ne kiabáljak kifogom őt készíteni meg minden nem tom mit csináljak komolyan minden töri órára tanulok ez a z egyetlen volt amire szinte alig tudtam volna mert másokra is készültem.2011. máj. 5. 15:51
1/13 :) :) :) válasza:
most mi van ha 5öst hoztál,akkor mi a baj?vagy a törire rossz jegyet kaptál?nem valami érthető
2/13 anonim válasza:
De, érthető :)
Kapott 3 ötöst, de ma írtak töriből amit szerinte elrontott, rosszul sikerült. Ezért veszekedett vele az anyja.
Tanácsot nem tudok adni csak leírtam az elsőnek ezt.
3/13 anonim válasza:
Istenem olyan szánalmas,aki a jegyek miatt pampog.Főleg egy jó tanulónál.
4/13 anonim válasza:
gondolom anyukád valamiért ideges,és rajtad tölti ki a mérgét.miért nem kérdezel rá normális hangnembe,hogy mi a baj,mert neked nem esik jól hogy így beszél veled azok után,hogy ilyen jó jegyeket vittél haza.
5/13 anonim válasza:
Nekem is ez van.. a jó jegyeket semmibe veszi,a rosszakat mindig megemlegeti.
Nem tudom,mit lehetne már kezdeni.jön a szerencsétlen keresztanyám,h az meg most a gép a gép azt kéne h eltiltsanak..de ilyenekkel...
valami megoldás?
6/13 anonim válasza:
Gondolom Anyukádnak valami gondja van és stresszes valami miatt..Inkább derítsd ki,hogy mi a baj..munka,számlák stb.. és érdeklődj,hogy tudsz-e neki segíteni :))
7/13 anonim válasza:
Attol függ, hogy miből kaptal ötöst. Ha énekből, tesiből, rajzbol vagy hasonlo tantargybol, akkor megértem, hogy miért akad ki, ha a fontos - töri - tantargybol nem teljesítesz megfelelően. Nyilvan szeretné, ha tovabb tudnal tanulni. A szülők ilyenek. Majd, ha te is ebben a cipőben fogsz jarni, megérted anyukadat.
8/13 anonim válasza:
KUSS felszólítással zárd magadra az ajtót, nyugodjatok le, aztán mondd meg neki a véleményedet nyugodtan.
9/13 anonim válasza:
nyugodtan beszéljétek meg ha lezajlott a vita és az utánakövetkező egyedülléti rész.. biztos akad valami ami becsúszott nála és ez adta ki magát.. beszéld meg vele!
10/13 anonim válasza:
szeegéény..hát biztos szarul esett...én biztos megdicsértelek volna..az én kislányom 3.-os és ő is 5 -ösöket hoz..de mondja h., a nyelvtan húú nehéz volt..én azt mondom neki jólvan ügyes vagy nagyon,okos vaaagy..nem baj majd legközelebb...hát az ember nem tudhatja mindig egyformán..
ügyes vagy..majd kijavítod ha esetleg rosszul sikerült..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!