Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem értem? Anyu egy hajcsár A...

Nem értem? Anyu egy hajcsár A mai nap történt hazajöttem hoztam 3 ötöst és mondtam hogy töriből röpit írtunk és nem tudtam.

Figyelt kérdés
Ő rögtön hogy lehetsz ilyen nem hiszi el h mindenből rontok mért nem tanulok csak gépezek-tanulás közben vagy csak ott van vagy be van lépve fészbe pihenés gyanánt szoktam elindítani egy zenét- és akk én elkezdtem vele kiabálni ő rögtön hogy ne kiabáljak kifogom őt készíteni meg minden nem tom mit csináljak komolyan minden töri órára tanulok ez a z egyetlen volt amire szinte alig tudtam volna mert másokra is készültem.
2011. máj. 5. 15:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele hogy te is emberből vagy és neked is jól esne ha néha azt is észre venné hogy mennyire igyekszel és jó jegyet kapsz. Esetleg egy ügyes voltál is beleférhetne nála. Tanulj továbbra is jól de ne neki magadnak.
2011. máj. 6. 13:41
 12/13 anonim ***** válasza:
Nagyon okosak lehettek, akik negatívat írtatok! Szerintem anyukád csak jót akar neked! Biztos neki is vannak gondjai, és nem akar még többet! Jó lenne ha Őt is megértenéd és nem csak magaddal foglalkoznál! Nem tudom hányadikos vagy, de az írásod alapján általános iskolás lehetsz! Lehet, hogy a továbbtanulásba is beleszámít? Akkor mi a baj? De ha akkor is értsd meg anyukádat! Nem érte tanulsz hanem magadért! Máskor ne kiabálj vele, hanem hallgasd végig amit mondani akar! Hidd el nem fogsz bele, még akkor sem, ha nem érzed jogosnak amit mond! Legalább nem veszekednétek! Remélem megfogadod a tanácsomat és így hidd el neked is jobb lesz!
2011. máj. 10. 18:22
 13/13 anonim ***** válasza:

*belehalni

Bocsánat egy szó kimaradt! :)

2011. máj. 10. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!