Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért ilyen? Nem értem a szüleit.

Miért ilyen? Nem értem a szüleit.

Figyelt kérdés

Van egy lány a suliban, nagyon vallásos a családja, ezért s furcsa, hogy az, aki a "könnyűvérű szerepben" van. Ő a legjobb barátnőm. De őszintébb velem, mint a szüleivel. Ezt megértem, én is több mindent elmesélek neki a fiúkról, menzeszről stb., de az anyukája az osztálytársai nevét nem tudja!:O Otthon ő a jógyerek, aranyosan öltözik, de amint beér a suliba leveszi a sálját és kinn van a melle. Meg nem tudom, mit szóltak volna a szülei, ha látják mit csinált a sulidiszkóban:S Nagyon szeretem, de nem tudom, hogyan beszéljek vele erről a kínos témáról.

13L

2011. márc. 31. 13:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
megértem hogy elege van, hogyha olyan szigorúk a szülei, hagyd, majd kinövi, esetleg kérdezgesd tőle hogy otthon miért nem viselkedik így, stb. ha meg tovább lázad, hagyd, úgyis kinövi.
2011. márc. 31. 20:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Gőzöd nincs arról, valójában mekkora nagy szívás egy 1000%-ig vallásos családdal élni, még elmondások alapján sem. Nem csodálom, ha menekül.
2011. ápr. 1. 01:43
 3/3 anonim ***** válasza:

nekem is vallásos az lb-m és családja!

engem is megpróbáltak párszor áttéríteni kerszténységre(vallástalan vagyok) :)

csak az a különbség hogy ő nem ilyen,mert aranyosan öltözik de nem ő a jógyerek a családban hanem a húga,meg ő nem úgy öltözik hogy suliba kiláccódik a melle meg ilyesmi meg azért mesél szüleinek néha olyanokat is amikre azt mondta hogy lécci ne mondd el szüleimnek,mert bűntudata volt.mi is mindent megosztunk egymással.annyira jó barátok vagyunk,olyan sok titkunk van a másikről,annyi mindent átéltünk ebben az 5 év barátságban csupa kínos és vicces sztori és olyan is amit nem szabad elmondani másnak :P

szerintem ha ti is ilyen jóba vagytok,nem kínos ez a téma :)

2011. ápr. 2. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!